Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20435931/1/mar.jpg

Organizatorii Maratonului Bucureşti pun la dispoziţie, în zona Sport Expo, un centru de testare pentru alergătorii care vor veni să-şi ridice kiturile de participare sau să se înscrie la unele dintre cursele Raiffeisen Bank Bucharest Marathon.

Testarea este opţională şi gratuită pentru toţi participanţii şi va fi efectuată de o clinică acreditată de Ministerul Sănătăţii.

"Ca organizatori ai celor mai mari evenimente de alergare din România, este obligaţia noastră să asigurăm un eveniment care respectă toate criteriile de siguranţă. Stă în puterea noastră să prevenim şi să minimizăm riscurile, precum şi să gestionăm posibilele situaţii de cazuri pozitive asimptomatice în rândul membrilor comunităţii de alergători participanţi la eveniment. Înscrierile la eveniment mai sunt deschise până pe 26 octombrie, la miezul nopţii", a declarat Valeria Răcilă van Groningen, preşedinta Bucharest Running Club, potrivit unui comunicat.

La Raiffeisen Bank Bucharest Marathon (30-31 octombrie), vor avea acces doar alergătorii care sunt vaccinaţi împotriva virusului Sars-CoV-2 şi pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum şi cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul Sars-CoV-2.

Aceştia vor face dovada înregistrării şi vor prezenta dovada vaccinării sau vindecării de infecţia cu virusul Sars-CoV-2, prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport hârtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind Covid-19.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele