Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Cephas Malele a ales şi a fost prezentat oficial! Cu cine a semnat după ce echipele din Casa Liga 1 şi-au manifestat interesul pentru el

FC Argeș Publicat pe 16 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20364319/1/malele.jpg

Cephas Malele (27 de ani) şi-a găsit echipă după ce s-a despărţit, la finalul campionatului trecut, de FC Argeş. Angolezul cu cetăţenie elveţiană a plecat din Casa Liga 1 şi a semnat în ţările arabe, cu echipa Al-Tai, pe doi ani.

Este o pierdere pentru România, în condiţiile în care Malele este considerat unul dintre cei mai buni străini care au aterizat vreodată în fotbalul de la noi. A fost dorit, din acest motiv, de echipele importante din Casa Liga 1 şi chiar s-a zvonit că a fost aproape să bată palma cu conducerea Universităţii Craiova.

Până la urmă nu s-a ajuns la un acord, dar iată că Malele a plecat din România în Arabia Saudită, unde a primit, mai mult ca sigur, un salariu foarte, foarte bun.

Malele a fost cel mai bun jucător al Argeşului atât în campionatul regular, cât şi în play-out. E un tip de jucător care greu poate fi adus în Liga 1. A fost printre cei mai buni atacanţi, dacă nu cel mai bun număr 9 al campionatului trecut. Uite că FC Argeş nu l-a putut convinge să continue şi a rămas fără el”, a declarat Mirel Albon la Fotbal Look, în urmă cu ceva timp.

Africanul a reuşit 18 goluri în 31 meciuri jucate în Casa Liga 1 pentru trupa piteşteană şi era considerat motorul ofensiv şi principalul arhitect al revenirii de senzaţie a fostei lanterne roşii. Rapid, tehnic, bun finalizator, Malele mai avea contract până în vară cu FC Argeş, dar nu a semnat o nouă înţelegere şi acum e liber.

Malele a ajuns la FC Argeş în vara lui 2020, de la UD Oliveirense, din Portugalia.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele