Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Cephas Malele, un atacant interesant pentru multe echipe. Agentul vârfului a recunoscut: ”E firesc având în vedere performanţele”

FC Argeș Publicat pe 22 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20074837/1/malele.jpg

Nu mai este un secret faptul că Cephas Malele (27 de ani), atacantul Argeşului, este de interes pentru mai multe cluburi din Casa Liga 1, printre care forţele campionatului, CFR, FCSB şi U Craiova. Agentul jucătorului a afirmat recent că şansele ca Malele să plece de la FC Argeş în vară, la finalul campionatului, există.

Până atunci, atacantul va continua să lupte pentru piteşteni, momentan, pentru calificarea în play-off, după care, în a doua partea campiontului, la o clasare cât mai bună în ierarhie.

Există câteva cluburi care sunt interesate de el, ceea ce până la urmă este firesc având în vedere performanţele şi cifrele foarte bune pe care le are. Răspunsul a fost clar pentru toată lumea că, din respect pentru FC Argeş, vom aştepta până la finalul sezonului înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul lui Malele", a declarat Angela Rullo, agentul jucătorului, pentru gsp.ro.

Africanul a reuşit 11 goluri în 20 meciuri jucate în Casa Liga 1 pentru trupa piteşteană şi e considerat motorul ofensiv şi principalul arhitect al revenirii de senzaţie a fostei lanterne roşii. Rapid, tehnic, bun finalizator, Malele mai are contract până în vară cu FC Argeş, dar, momentan, nu a semnat o nouă înţelegere.

Craiova, prima interesată de Malele 

Sesizând potenţialul vârfului, oltenii vor să-l convingă să semneze încă de acum, gratis, şi să ajungă pe Ion Oblemenco în vară. Asta pentru că, în lipsa lui Koljic, Nistor şi Cicâldău au rămas fără un vârf eficient, care să le transforme în gol pasele decisive.

Malele a fost una dintre cele mai inspirate achiziţii ale acestui sezon din Casa Liga 1, fiind luat de FC Argeş din Portugalia, de la Oliveirense.

Eu zic ca e un jucător de FCSB, de CFR sau de alte echipe importante. Nu cred că va mai rămâne la FC Argeş, la ce a arătat până acum”, a declarat Sabău la Fotbal Look despre Malele, iar Daniel Stanciu a continuat laudele:

Poate să continue şi la FC Argeş, dar să vedem. Are un salariu măricel. A primit o ofertă şi mai bună acum, dar a demonstrat că merită. Mulţi de acolo îl privesc ca pe o afacere de viitor, plus că poate să îndeplinească obiectivele clubului”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele