Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Cerinţa lui Uhrin după eliminarea Craiovei din Cupă: finala să se joace pe Naţional Arena, nu pe Ion Oblemenco

Superliga Publicat pe 5 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19291816/1/uhrin.jpg

Dusan Uhrin cere ca finala Cupei României să fie mutată de la Craiova la Bucureşti, pe Naţional Arena, după ce formaţia olteană a fost eliminată de Poli Iaşi din competiţie.

Cehul a prefaţat într-o conferinţă de presă partida cu Poli Iaşi, programată pentru sâmbătă, 7 martie, de la 21:00, LIVE pe Look Plus.

"Va un meci dificil pentru noi (n.r. - cu Poli Iaşi), am pierdut ultimul meci din campionat în faţa formaţiei din Clinceni şi trebuie să jucăm mai bine. Cum am mai spus, trebuie să jucăm mai bine în apărare. Trebuie să arătăm mai multe ca până acum şi să luptăm mai mult. Sper că jucătorii vor să câştige fiecare meci şi trebuie să muncească pentru asta, sper că vor fi concentraţi pentru meciurile din play-off. Nu cred că Rednic mai ştie ceea ce este la Dinamo, echipa s-a schimbat mult, dar el este un antrenor bun. (n.r - despre Cupa României). Cred că e bine că Universitatea Craiova a pierdut, finala era la Craiova, dar noi trebuie să trecem de semifinale şi nu e uşor. Fiecare meci este dificil aici, FCSB este o echipă mai bună decât Clinceni. Dacă noi ne calificăm în finală, ar fi bine să jucăm aici, în Bucureşti, pe Arena Naţională. Vom vedea ce se va întâmpla, FCSB trebuie să treacă de Hermannstadt mai întâi şi nu este uşor nici pentru ei", a declarat Uhrin, într-o conferinţă de presă.

Mijlocaşul Diego Fabbrini îşi doreşte un nou duel cu FCSB în Cupa României, dar până atunci spune că Dinamo trebuie să câştige meciul cu Poli Iaşi, din campionat.

"Va fi un meci important atât pentru noi, cât şi pentru ei. Vom da totul pentru a câştiga meciul (n.r. - cu Poli Iaşi). Trebuie să jucăm fiecare meci la victorie, nu contează împotriva cui evoluam. Nu am fost surprins de victoria celor de la Iaşi (n.r. - împotriva Craiovei) pentru că în această ligă orice echipă poate să piardă la oricine. Depinde de meci, nu este un campionat uşor, este o competiţie bună. Sigur, Craiova era favorită înaintea meciului, dar nu e surpriză. Mi-ar plăcea să jucăm împotriva FCSB în cupă. Dacă vrem să câştigăm cupa trebuie să câştigăm cu orice echipă. Un meci cu Steaua ar fi un joc mare pentru noi, pentru suporteri şi ar fi frumos. Obiectivul nostru este să câştigăm toate meciurile din play-out şi Cupa României", a spus el.

Meciul Poli Iaşi - Dinamo, din etapa a II-a a play-out-ului Ligii I, va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00.

 

Etapa a 2-a play off-out - Meciurile sunt LIVE pe posturile LOOK

Vineri, 6 martie

  • Ora 20.30 Astra - FC Botoşani

Sâmbătă, 7 martie

  • Ora 14.30 Academica Clinceni - Viitorul
  • Ora 21. 00 Politehnica Iaşi - Dinamo

Duminică, 8 martie

  • Ora 17.30 Chindia Târgovişte - Sepsi OSK
  • Ora 20.30 FCSB - Universitatea Craiova

Luni, 9 martie

  • Ora 18.00 FC Voluntari - FC Hermannstadt
  • Ora 20.30 Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele