Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Cesc Fabregas, reacţie genială în timpul meciului City - Liverpool 4-0. Cum a ajuns la concluzia că "Liverpool joacă foarte bine"

Premier League Publicat pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19410329/1/fab.jpg

Liverpool a devenit campioană în Premier League după 30 de ani de aşteptare, însă prima partidă după încoronare a reprezentat un veritabil duş rece pentru Salah & Co.

Rivalii de la Manchester City au transmis un mesaj de forţă în meciul de pe Etihad şi s-au impus cu 4-0, după ce la pauză conduceau deja cu 3-0.

A fost un meci cu puţine realizări din partea oamenilor lui Klopp, iar mijlocaşul spaniol Cesc Fabregas a comentat cu mult umor desfăşurarea partidei City - Liverpool.

"Ţinând cont că probabil au petrecut non-stop, fără să doarmă, în ultimele 3 zile, cred că Liverpool joacă foarte bine!", a scris Fabregas pe Twitter, iar postarea fostului jucător de la Arsenal şi Chelsea a devenit virală.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele