Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

CFR are concurenţă pentru Deian Boldor: FC Argeş a trimis o ofertă!

Superliga Publicat pe 26 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19930752/1/db.jpg


CFR Cluj are concurenţă pentru transferul lui Deian Boldor (25 de ani, foto stânga), fundaşul devenit liber de contract încă de pe 22 decembrie: FC Argeş îl doreşte, iar mutarea depinde de impresar!
 
Plecat din Serie C, de la Potenza, Boldor a devenit rapid o ţintă pentru Edward Iordănescu, cel care consideră că Deian poate ajuta CFR-ul, mai ales după anii petrecuţi în tacticizatul fotbal italian. Acum, la o lună distanţă de la manifestarea interesului de către CFR, pe fir a intrat şi FC Argeş, care are şanse bune să-l convingă pe fundaşul în vârstă de 25 de ani. Boldor are oferta pe masă de la Jean Vlădou şi urmează să dea un răspuns în cel mai scurt timp, cheia pentru efectuarea transferului constând în satisfacerea pretenţiilor financiare ridicate de agentul jucătorului.
 
Boldor şi-a făcut junioratul la LPS Banatul, după care a fost luat de AS Roma, unde din păcate nu a apucat să debuteze la echipa mare. Fosta adversară a feroviarilor din Europa League l-a împrumutat pe la diverse echipe, precum: Pescara, Virtus, Bologna, Verona sau Foggia.
 
De asemenea a avut şi două experienţe mai atipice, a jucat 6 luni în SUA, la Montreal Impact şi o jumătate de sezon în Albania, la Partizani.
 
14 selecţii în naţionala U21 a României a strâns Boldor, în perioada 2014-2017
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele