Ultima oră
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”

CFR Cluj, aproape să cedeze la o rivală din campionat un jucător adus în acestă vară. Totul a căzut în ultimul moment

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 7 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20386217/1/cfr-2.jpg

CFR Cluj a fost la un pas să cedeze unul din jucătorii aduşi în această vară de către Marius Şumudică. Dar totul a căzut în ultimele minute ale perioadei de mercato. Gazeta Sporturilor scrie că Jonathan Rodriguez (31 de ani) a fost foarte aproape să semneze cu cei de la Sepsi.

Covăsnenii au dorit un împrumut al argentinianului, mutarea nu s-a putut realizat, din cauza faptului că nu s-a înţeles cu conducerea campioanei, astfel va rămâne în Gruia, iar sub comanda lui Dan Petrescu are şanse mici să fie titular.

„Aşa e, ştiţi bine. L-am vrut pe Rodriguez. Am fost tare aproape să-l luăm, ne-am fi completat excelent cu el şi Luckassen. Era un win-win.

Noi ne luam un jucător util, CFR scăpa de o cheltuială. Din păcate băiatul nu a ajuns la un acord cu CFR şi a picat. La 23:55 toată lumea era la club şi aştepta un semn. N-a venit. Asta e! Îmi pare rău, îl ştiu bine pe Rodriguez. Eu l-am adus la Botoşani. Ce să facem? Acum e tardiv totul”,
a declarat Cornel Sfaiţer, managerul celor de la Sepsi, pentru Gazeta Sporturilor.

Sepsi şi-a betonat atacatul

Kevin Luckassen schimbă din nou echipa. Fostul atacant al celor de la Viitorul Constanţa a fost adus iarna trecută de Kayserispor, pe vremea când echipa turcă era pregătită de Dan Petrescu.

Acesta a bifat 14 partide în Super Lig, dar nu a marcat şi astfel din noul sezon va juca la Sepsi Sfântu-Gheorghe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele