Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

CFR Cluj, avertizată înaintea meciului cu AS Roma. Ardelenii pot avea probleme mari cu italienii

CFR Cluj Publicat pe 26 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19630300/1/rps4037.jpg

CFR Cluj va juca în această seară în Europa League, cu AS Roma. Nicolae Dică, fost fotbalist al feroviarilor şi actual secund la naţionala mare a României, crede că jocul va fi unul extrem de greu pentru trupa lui Dan Petrescu, care trebuie să fie foarte atentă.

  • CFR Cluj – AS Roma e de la 22:00 pe LOOK SPORT +!

Fostul mijlocaş are însă încredere că Petrescu va reuşi să îi capaciteze la maxim pe jucătorii săi şi că echipa campioană din Casa Liga 1 poate scoate un rezultat pozitiv. În acest mod, CFR Cluj poate spera la un loc în primăvara europeană, în luptă cu Young Boys.

”Va fi un joc şi mai greu decât se aşteptau cei de la CFR prin prisma acestor absenţe pe care le au. Roma trece printr-un moment bun, în campionat a reuşit o partidă o bună, CFR-ul nu trece prin momente bune, ci dificile, a pierdut două meciuri pe teren propriu, dar ambiţia jucătorilor va fi foarte mare să reuşească un rezultat pozitiv pentru că nimeni nu le dă nicio şansă în acest moment.

Chiar dacă şansele lor sunt mici, trebuie să profite de ele şi eu sper să reuşească un joc mare şi să ia punct sau puncte în această seară pentru că va fi bine pentru fotbalul românesc.

La aceste jocuri se poate întâmpla orice, poate cei de la Roma nu vor fi motivaţi îndeajuns să câştige acest joc, poate vor fi cu nasul pe sus şi poate cei de la CFR îi vor surprinde şi vor face o partidă bună.

Young Boys şi CFR sunt două echipe de nivel apropiat să spunem şi cred că atunci se va decide cine va merge mai departe în primăvara europeană” , a spus Nicolae Dică la TelekomSport.

CFR Cluj înfruntă Roma, joi, de la ora 22.00, în direct pe LOOK SPORT+, într-un meci cu o miză enormă pentru ardeleni. Un eventual eşec, chiar dacă nu echivalează cu eliminarea, le-ar îngreuna şi mai mult parcursul spre „şaisprezecimile” Europa League, obligându-i să câştige ambele meciuri rămase, cu ŢSKA şi cu Young Boys.

Parcă niciodată Dan Petrescu nu s-a confruntat cu mai multe probleme de lot. „Bursucul” are mari probleme în a încropi o echipă. Pentru meciul de joi, el nu se va putea baza pe Vinicius, Omrani şi Cestor, accidentaţi, dar nici pe  Deac şi Hoban, indisponibili după ce au fost infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. În plus, echipa traversează o criză de formă, scoasă în evidenţă şi de faptul că a pierdut ultimele două meciuri de pe teren propriu în Casa Liga 1.

Înaintea confruntării de joi, AS Roma este prima în clasament, cu şapte puncte, iar CFR Cluj este pe locul 3, cu patru puncte. Campionii României sunt devansaţi şi de Young Boys Berna, care are tot patru puncte, dar un golaveraj superior. Pe ultimul loc în grupa A este ŢSKA Sofia, cu un singur punct.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele