Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

CFR Cluj continuă să sufere pe faza de atac: ”Trebuie să mai avem răbdare până să-l vedem pe adevăratul Alibec, a tot fost accidentat”

Conference League Publicat pe 21 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20437633/1/dan-petrescu.jpg

CFR Cluj are în continuare probleme pe faza de atac, iar unul dintre jucătorii care se confruntă cu accidentări dese este Denis Alibec. Dan Petrescu a afirmat că atacantul mai are de tras până să revină la o formă fizică optimă, mai ales că din momentul sosirii la CFR Cluj s-a tot confruntat cu probleme de ordin medical.

Pentru partida din Conference League, cu AZ Alkmaar, rămâne de văzut pe ce variantă va miza Dan Petrescu drept vârf împins.

Denis Alibec a fost accidentat foarte mult timp, mai mult nu s-a antrenat decât s-a antrenat. E foarte greu pentru un atacant, un fundaş central se mai descurcă, dar un atacant trebuie să se demarce, să ceară mingea, să stea în sprint. Se vede la meciuri.

Trebuie să mai avem răbdare până să-l vedem pe adevăratul Alibec, în momentul acesta nu e adevăratul Alibec. Dar nu Alibec a fost de vină pentru că l-am schimbat, ci toată echipa. Dacă puteam, schimbam 10 jucători la pauză!”, a spus Petrescu la conferinţa de presă.

Meciul CFR Cluj - AZ Alkmaar, de joi, din Conference League, va fi arbitrat de o brigadă din Turcia, cu Halis Özkahya la centru. El va fi ajutat Ceyhun Sesigüzel şi Cevdet Komurcuoglu. Rezervă va fi Alper Ulusoy.

Meciul va avea loc de la ora 22.00 şi va fi live text pe looksport.ro

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt