Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

CFR Cluj e pregătită pentru debutul în preliminariile Ligii Campionilor. Manea: "Ştim cum joacă Banja Luka. Nu cred că vom avea probleme" VIDEO

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 29 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20266293/1/manea.jpg

Campioana Ligii 1, CFR Cluj, a încheiat stagiul de pregătire din Austria cu un egal în amicalul cu echipa maghiară Ujpest, scor 1-1. Fundaşul Cristi Manea a declarat că echipa n-ar trebui să aibă probleme cu Borac Banja Luka (Bosnia şi Herţegovina), în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

CFR Cluj a jucat cinci meciuri amicale în cantonamentul din Austria. Campioana României a învins FC Wels (4-0) şi Dinamo Moscova (1-0), a remizat cu Ludogoreţ (1-1) şi Ujpest (1-1) şi a pierdut confruntarea cu Puskas Akademia (0-1).

Marţi, 6 iulie, de la 20:00, Look Sport+ transmite prima manşă a turului 1 preliminar din UEFA Champions League, confruntarea dintre CFR Cluj şi Borac Banja Luka (Bosnia şi Herţegovina), la Cluj.

"Un meci foarte dificil, având în vedere că este ultimul din acest cantonament. Cred că plecăm acasă cu nişte antrenamente foarte bune, jocurile au fost la un nivel ridicat, cu echipe foarte bine. Sper să ne pregătim pentru prima manşă din calificările Champions League. În orice campionat te-ai duce, e greu să câştigi titlul patru ani la rând. Sunt mândru că reprezint culorile CFR-ului şi sper să ne calificăm în grupele unei competiţii europene şi să luăm titlul din nou. Mister (n.a. – Marius Şumudică) ne-a spus despre Banja Luka, am văzut nişte imagini, ştim cum joacă. Cred că, dacă suntem bine şi la fel de uniţi ca până acum, nu cred că vom avea probleme", a spus Cristi Manea.

Supercupa României este programată pe 10 iulie, între CFR Cluj şi Universitatea Craiova, câştigătoarea Cupei. Meciul va fi transmis în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele