Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

CFR Cluj, favorită certă! Diferenţă uriaşă faţă de contracandidate. Cum arată cotele la pariuri pentru câştigarea titlului în Liga 1

Superliga Publicat pe 25 feb 2020
mail-share icon Email

Sezonul regulat se apropie de final şi ne pregătim de intrarea în play-off, cele 6 echipe calificate fiind deja confirmate.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19276531/1/id132762-inquam-photos-bogdan-danescu.jpg

CFR Cluj, Craiova, FCSB, Gaz Metan, Astra şi Botoşani se vor lupta pentru titlu şi pentru calificarea în cupele europene, iar casele de pariuri indică o favorită certă pentru ocuparea primului loc în Liga 1.

Este vorba de CFR Cluj, formaţie care a încheiat sezonul regulat pe primul loc, cu un avantaj confortabil faţă de urmăritoare.

Punctele se vor înjumătăţi însă în această fază a competiţiei, iar CFR va păstra un avans de 3 puncte faţă de Craiova şi 4 faţă de FCSB.

Chiar şi aşa, elevii lui Dan Petrescu sunt favoriţi cerţi pentru cucerirea celui de-al treilea titlu consecutiv în Liga 1, cu o cotă de 1,35, în timp ce Craiova şi FCSB au cotă 6 pentru ocuparea primului loc.

Cote pariuri Liga 1

  • CFR Cluj - 1,35;
  • Craiova - 6;
  • FCSB - 6;
  • Astra - 75;
  • Botoşani - 75;
  • Gaz Metan Mediaş - 100;

foto: Inquam Photos/Bogdan Danescu

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele