Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

CFR Cluj, în pericol să piardă un fundaş. Jucătorul cotat la 500.000 de euro vrea să plece: ”Mi-ar plăcea să joc acolo la anul”

CFR Cluj Publicat pe 2 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19408970/1/cfr-cluj-1.jpg

Alexandru Paşcanu trebuie să se întoarcă la CFR Cluj, după terminarea play-out-ului Ligii 1. Fundaşul este împrumutat la FC Voluntari, unde se simte atât de bine, încât înclină să joace şi în sezonul următor la echipa antrenată de Mihai Teja. Miercuri seară, Paşcanu a declarat că va avea o discuţie cu conducerea CFR-ului să vadă ce planuri are cu el, iar ulterior va lua o decizie clară.

  • Transfermarkt.com îi oferă lui Paşcanu o cotă de piaţă de 500.000 de euro

Deocamdată ştiu că trebuie să mă întorc la CFR după ce se termină campionatul ăsta. Eu mă simt bine aici, vedem ce va fi. Mi-ar plăcea să mă întorc la anul, să capăt mai multă experienţă. Acum depinde şi de CFR, şi de Voluntari, şi de alte echipe, nu ştiu. Am plăcere de a juca aici, e foarte bine. Încerc să mă bucur de timpul petrecut aici.

O să trebuiască să avem o discuţie (n.r. - cu cei de la CFR). Să vedem ce vor şi ei, eu vreau să joc, ştiu deja cum a fost acolo. Vedem din vară ce va fi. Important pentru mine e să joc meci de meci şi să cresc de la meci la meci”, a spus Alexandru Paşcanu.

Formaţia FC Voluntari a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I, primul pentru oaspeţi cu Emil Săndoi pe banca tehnică. Golurile au fost marcate de Ion Gheorghe ’43 şi Simonovski ’69. Paşcanu a fost integralist la Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele