Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

CFR Cluj îşi face academie de top: 12 terenuri de antrenament, hotel modern şi facilităţi de ultimă generaţie. Informaţiile conducerii

CFR Cluj Publicat pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20410150/1/cfr-cluj-stadion.jpg

CFR Cluj este pregătită să investească serios în centrele de copii şi juniori, aspect recunoscut recent de oficiali, dar zvonurile erau de dată mai veche, anterior venirii lui Cristi Balaj în club, în funcţia de preşedinte. Daniel Metz, sponsor al CFR-ului, a oferit câteva detalii cu privire la academia pe care urmează să o înfiinţeze clubul.

Omul de afaceri a oferit câteva detalii, precum faptul că noua academie va avea 12 terenuri de antrenament, hotel cu 40 de camere şi multe alte facilităţi. Investiţia, chiar dacă până acum nu au fost comunicate date oficiale, se poate ridica la peste 10 milioane de euro.

Viitoarea Academie a clubului nostru va avea 12 terenuri de antrenament, hotel cu 40 de camere, centre de recuperare, SPA etc. În aproximativ 2-3 săptămâni vom primi informaţii oficiale. Proiectul va fi demarat încă în acest an. Termenul de realizare a infrastructurii este de maximum 1 an. Hai CFR!”, a anunţat Daniel Metz, sponsor al CFR Cluj.

Meciul CFR Cluj - Randers, programat, joi, de la ora 19.45, în etapa a doua a grupei D din Conference League, va fi arbitrat de o brigadă din Italia. La centru va fi Davide Massa, ajutat de Fabiano Preti şi Stefano Alassio.

Rezervă a fost desemnat Davide Ghersini.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele