Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

CFR Cluj îşi poate pierde titularul gratis! Fotbalistul care a adus două titluri vrea să plece în iunie

Fotbal Internațional Publicat pe 1 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19321745/1/cfr-cluj.jpg

Giedrius Arlauskis (32 de ani) are şanse mari să plece de la CFR Cluj în vară. Portarul campioanei României voia să părăsească echipa de ceva timp, dar se pare că va schimba clubul în iunie, când i se va termina contractul cu ardelenii.

Potrivit fanatik.ro, Arlauskis nu îşi prelungeşte înţelegerea şi pleacă. Îşi doreşte să meargă în fotbalul arab, unde să mai dea o ultimă lovitură financiară. Salariul lituanianului ar putea ajunge la un milion de euro.

CFR l-a transferat pe Bălgrădean

Mutarea a fost ţinută secretă, iar ardelenii plănuiau să o lovească pe FSCB în plin şi să facă anunţul chiar inaintea primului meci direct din play-off. Aceasta a fost strategia campionilor privind transferul lui Bălgrădean şi motivul pentru care nici clubul, nici portarul nu au făcut un anunţ pe această temă, iniţial.

În cele din urmă, informaţia a ajuns la urechile patronului FCSB, Gigi Becali, care a făcut totul public şi a anunţat că nu se va mai baza în acest sezon pe Cristi Bălgrădean. Legal, CFR Cluj nu a greşit, în condiţiile în care Bălgrădean era în ultimele şase luni de contract cu FCSB şi putea negocia cu orice echipă, fără acordul clubului.

mail-share icon Email
viewscnt