Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

CFR Cluj l-a împrumutat pe Denis Alibec de la Kayserispor!

Superliga Publicat pe 17 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20298017/1/alibecromania-fb.jpg


Denis Alibec (30 de ani) e marea lovitură a verii pentru CFR Cluj. Atacantul vine sub comanda lui Marius Şumudică sub formă de împrumut, pentru un sezon, de la Kayserispor.

La finalul meciului câştigat cu FC U Craiova, Marius Şumudică a vorbit despre necesitatea aducerii unui atacant central, iar alesul său şi al conducerii campioanei este Denis Alibec, anunţă gsp.ro. Internaţionalul român s-a refăcut complet după accidentarea care i-a dat bătăi de cap sezonul trecut, iar cei de la Kayserispor au fost de acord să-l trimită în Gruia până la finalul acestui sezon!

În plus, campioana ultimelor patru sezoane în Casa Liga 1 are şi o opţiune de transfer definitiv, în vară, dacă va reuşi să ajungă la un acord cu turcii de la Kayserispor, echipă cu care Alibec mai are doi ani de contract şi la care câştigă un salariu anual de 800.000 de euro. Conform înţelegerii, trupa din Gruia va plăti o parte din remuneraţia lunară a vârfului de atac.

Alibec e preferatul lui Şumudică

Transferul s-a făcut la insistenţele lui Marius Şumudică, antrenorul sub comanda căruia Denis a dat cel mai bun randament al carierei, între 2014 şi 2017, când cei doi au colaborat la Astra şi au câştigat titlul de campioni ai României în stagiunea 2015/2016, în care Alibec şi Budescu au fost cei mai buni jucători din campionat. În momentul în care a ajuns în Turcia, Şumi a încercat să-l transfere atât la Kayseri, cât şi la Gaziantep, dar başkanii celor două echipe nu au reuşit să bată palma cu Ioan Niculae.

Iniţial, Şumudică a negat public posibilitatea de a-l aduce pe Alibec, aducând în discuţie salariul mare pe care atacantul îl încasează la Kayserispor: "Alibec s-a transferat pe un milion, plus salariul lui. Deci nu ştiu dacă ne permitem în momentul de faţă să-l aducem pe Alibec. Mie îmi place de el, e un jucător care face diferenţa, cu mine a avut cele mai bune prestaţii... dar nu se pune problema, nu am avut nicio discuţie nici cu conducerea, nici cu Alibec despre asta", spunea antrenorul CFR-ului, înaintea partidei cu FC U Craiova.

Vândut de Astra la Kayserispor în octombrie 2020, pentru un milion de euro, Alibec a marcat trei goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 17 meciuri jucate. În a doua parte a sezonului, atacantul născut la Mangalia s-a accidentat la inghinali şi a avut nevoie de operaţie, ratând meciurile decisive ale formaţiei conduse la un moment dat de Dan Petrescu.

1,1 milioane de euro e cota de piaţă a lui Alibec, care era evaluat la 3 de euro în iunie 2017, pe când îmbrăca tricoul celor de la FCSB, unde a ajuns, de la Astra, în schimbul a 2,04 milioane de euro.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele