Ultima oră
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers

CFR Cluj le-a prelungit contractele lui Mario Camora şi Ciprian Deac, până în 2024

CFR Cluj Publicat pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19932436/1/cfr-cluj-deac-camora.jpg

CFR Cluj încă face demersuri pentru conturarea unui lot cât mai bun, pentru ultimele etape ale sezonului, în care speră că ia din nou campionatul. De data aceasta, ardelenii nu au transferat pe nimeni, ci au prelungit contractele a doi jucători importanţi. Este vorba de Ciprian Deac şi Mario Camora, care au parafat cu clubul noi înţelegeri, până în 2024.

MARIO CAMORA ŞI CIPRIAN DEAC, LA CFR CLUJ PÂNĂ ÎN 2024!

Mario Camora şi Ciprian Deac, cei mai importanţi jucători din istoria clubului CFR 1907 Cluj, şi-au prelungit angajamentele pentru încă doi ani!

Mario şi Cipri aveau deja înţelegeri semnate până în 2022, însă echipa noastră îşi manifestă recunoştinţa pentru munca exemplară depusă de cei doi în tricoul vişiniu prin această reînnoire de contract până în 2024. Ne mândrim şi suntem bucuroşi să avem astfel de caractere de fier în familia CFR!

Mario Camora

Începută în 2011, într-o seară caldă de iulie, povestea lui Mario Camora la CFR Cluj avea să devină o legendă scrisă cu sânge vişiniu.

De la primul pas pe gazonul din Gruia, până la trofeele ridicate deasupra capului cu banderola de căpitan pe braţ, portughezul îndrăgostit pentru totdeauna de Inima Transilvaniei si de România este simbolul viu al pasiunii, al sacrificiului pentru echipă, al loialităţii.

În cei 10 ani de efort ireproşabil în slujba echipei, Camo a pus umărul la îmbogăţirea vitrinei noastre cu patru titluri de campion (2011-12, 2017-18, 2018-19, 2019-20), o Cupă a României (2015-16), respectiv o Supercupă a României (2018).

Victorii de răsunet şi bucurii de nedescris, eşecuri amare sau lacrimi de tristeţe, Mario a rămas, indiferent de moment, fie el fericit sau greu, modelul incontestabil al muncii, liderul pe care orice vestiar şi-ar dori să-l urmeze!

Ciprian Deac

La 15 ani de la debutul său la CFR Cluj, într-o zi toridă de august a anului 2006, Ciprian Deac a rămas acelaşi băiat serios, dedicat fotbalului, devotat blazonului vişiniu.

Glezna fină, golurile de povestit nepoţilor şi clipele memorabile trăite în Gruia l-au clădit pe cel care astăzi este un idol inegalabil pentru fanii CFR. Un exemplu de urmat pentru orice coechipier, Cipri este dovada certă a succesului prin multă muncă şi determinare.

În cele 12 sezoane remarcabile pentru CFR Cluj, Ciprian Deac a cucerit cinci titluri de campion (2007-08, 2009-10, 2017-18, 2018-19, 2019-20), trei Cupe ale României (2007–08, 2008–09, 2009–10), respectiv trei Supercupe ale României (2009, 2010, 2018). Cipri, omul-trofeu!

Talentul său impecabil l-a dus şi peste graniţe, însă Ciprian Deac a revenit de fiecare dată cu aceeaşi plăcere pură pentru sportul rege, aceeaşi iubire sinceră pentru formaţia noastră. Primit mereu cu braţele deschise la CFR Cluj, legenda decarului nostru continuă!

Prelungirea contractelor este doar un semn modest de apreciere pentru Mario şi Cipri. Loiali principiilor prin care au câştigat respectul întregii suflări microbiste, ei vor avea mereu locul asigurat în familia CFR. Chiar dacă aventura din teren se va sfârşi într-o zi, porţile clubului nostru vor fi larg deschise pentru cei doi lideri şi după ce vor agăţa ghetele în cui!

Mario şi Cipri, vă dorim mult succes în continuare în tricoul vişiniu! Să ne bucurăm împreună de noi momente de glorie!”, anunţă CFR Cluj.

Deac, 34 de ani, a revenit la CFR Cluj în urmă cu patru ani, de la Tobol Kostanay (Kazahstan). Numai în acest sezon a adunat 22 de meciuri, a marcat de 6 ori şi a oferit tot atâtea pase decisive. El a mai jucat însă la CFR Cluj şi în trecut, adunând în total peste 300 de meciuri şi 56 de goluri.

Camora, 34 de ani, e de aproape 10 ani la CFR, când a fost luat din Portugalia, de la Naval. A luat patru campionate, o Cupă a României şi o Supercupă a României. La capitolul meciuri, are peste 350. În acest timp a luat şi cetăţenia română şi are deja două prezenţe sub tricolor.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele