Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

CFR Cluj pregăteşte măsuri drastice după prestaţia modestă din cupele europene! Cristi Balaj, reacţie fermă după eşecul cu Randers: ”Facem transferuri, trecem la reorganizare”

CFR Cluj Publicat pe 26 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20481180/1/cfr-2021-24.jpg

CFR Cluj a pierdut în faţa lui Randers, în grupele Conference League, în deplasare, cu scorul de 1-2. Preşedintele Cristi Balaj a analizat confruntarea care a anulat, la final, orice şansă pentru CFR de a mai continua în competiţie şi după faza grupelor.

Conducătorul ardelenilor a afirmat, clar, că deja se iau măsuri şi se vor face mai multe transferuri în iarnă, dar şi în vara următoare. Vor pleca jucătorii pe care se consideră că nu se mai poate pune baza şi vor veni alţii, pentru un suflu nou.

A fost un meci intens, pentru că la 1-1 speram. A venit acea lovitură liberă, iar când am văzut zidul... am fost surprins să văd că e gol. Am văzut acea breşă, dar nu mă aşteptam să luăm gol. Nu ştiu dacă meritam mai mult, dar cred că meritam un egal. Dacă era egal, puteam să ne calificăm şi după ultimul meci din grupă.

Arbitrajul a fost bun, nu vreau să vorbesc de asta, nu cred că la primul lor gol a fost offside.

Noi suntem o echipă pragmatică, nu facem spectacol, dar sperăm ca în următoarea campanie de transferuri şi din vară să facem o reorganizare. Sunt şi jucători care sunt în afara listei, care nu joacă, vom vedea cine vine şi cine pleacă. În iarnă şi în vară vom vedea ce schimbări vom face. Este o situaţie pe care am găsit-o când am venit şi vom încerca să rezolvăm.

Avem jucători pe care îi urmărim de o lună de zile, cu anumiţi jucători suntem în discuţii, vom vedea ce vom decide în final”, a declarat Cristi Balaj, la Pro X.

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de echipa daneză Randers, într-un meci din penultima etapă a grupei D a Conference League. Anterior, CFR Cluj a înregistrat trei înfrângeri şi o remiză (0-1 cu Jablonec, 1-1 cu Randers, 0-1 şi 0-2 cu Alkmaar), astfel că înaintea ultimei etape rămâne cu un singur punct şi va încheia grupa pe ultimul loc.

În celălalt meci disputat joi în grupa D, Jablonec a remizat cu AZ Alkmaar, scor 1-1 (goluri Kratochvil ‘7 / Evjen ’44)

La Randers, golurile au fost marcate de Kamara ’68 şi Piesinger ‘76 pentru gazde, respectiv Deac ’72 pentru clujeni.

  • 1-0, min. 68: Kamara a înscris din 7 metri, după o lovitură liberă.
  • 1-1, min. 72: Deac a egalat cu o lovitură cu capul din careu. Assistul i-a aparţinut lui Susic.
  • 2-1, min. 76: Piesinger a adus din nou gazdele în avantaj cu un şut din lovitură liberă.

Au evoluat următoarele formaţii:

  • Randers: Carlgren – Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin (Bundgaard ’53) – Tibbling, Lauenborg (Hammershoj-Mistrati ’66), Johnsen, Ankersen (Onovo ’84) – Egho (Kamara ’66), F. Bundgaard (Kehinde ’46). Antrenor: Thomas Thomasberg.
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea (Susic ’71), Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu (Sigurjonsson ’46), Boateng (Rodriguez ’84), Deac, Omrani, Debeljuh (Alibec ’71), Păun (Costache ’84). Antrenor: Dan Petrescu.

Partida a fost arbitrată de scoţianul Donald Robertson, ajutat de compatrioţii săi Alan Mulvanny, Calum Spence (asistenţi) şi David Munro (rezervă).

Clasamentul grupei D, înaintea ultimei etape: 1. AZ Alkmaar – 11 puncte, 2. Randers – 7 puncte, 3. Jablonec – 6 puncte, 4. CFR Cluj – un punct.

Ultima etapă programează, la 9 decembrie, la ora 19.45, partidele CFR Cluj – Jablonec şi AZ Alkmaar – Randers.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele