Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

CFR Cluj s-a desprins în campionat, dar Dan Petrescu e supărat. ” În continuare avem aceste reguli care ne omoară, depunctarea, înjumătăţirea, ne iau golurile”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20492611/1/petrescu.jpg

Chindia Târgovişte n-a reuşit să producă surpriza acasă, în faţa campioanei CFR Cluj. Totuşi, clujenii s-au impus cu greu, 1-0. Meciul a putut fi urmărit pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Billel Omrani, în minutul 21, dintr-o fază controversată din cauza unui potenţial henţ în momentul unui dribling. Pe final, Chindia a atacat şi a presat poarta lui Hindrich, însă fără ocazii notabile.

Dan Petrescu, s-a declarat nemulţumit,  de faptul că la începutul play-off-ului punctele se vor înjumătăţi, el spunând că va contesta mereu acest lucru şi că este “o crimă”.

"În continuare avem aceste reguli care ne omoară, depunctarea, înjumătăţirea, ne iau golurile... ne batem ca idioţii! Eu la Divizia B ştiu că nu se iau punctele.

Nu înţeleg! Poate vine un doctor docent, care a făcut aceste reguli, şi îmi explică de ce la Divizia B rămân punctele şi la Divizia A se iau punctele. Nu înţeleg! Să ne lase punctele, am muncit pentru ele. Mergem în continuare pe play-off şi play-out, ok, dar să ne lase punctele! Asta e o crimă! Eu voi contesta mereu acest lucru", a spus Petrescu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele