Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj, sabotată de FRF? Reacţia tranşantă a lui Cristian Balaj

CFR Cluj Publicat pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20493333/1/fb-cristian-balaj.jpg

Preşedintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat, duminică, la Digi Sport, că momentul ales de conducătorii FRF pentru a vorbi cu tehnicianul Dan Petrescu pentru postul de selecţioner nu a fost unul potrivit.

"Dan Petrescu este sub contract cu CFR Cluj. Am venit aici şi pentru că el a insistat şi mi-a promis că vom fi împreună pentru următorii doi ani şi jumătate. Din punctul meu de vedere, eu îl văd un om de cuvânt.
 
Au fost nişte domni oficialii de la federaţie, dar momentul ales pentru a vorbi cu Dan Petrescu nu a fost unul potrivit. Noi mai avem meciuri de jucat până în iarnă, iar interesul lor pentru Dan ne-a dat peste cap. 
 
Dacă federaţia vrea, îşi permite să-i plătească clauza lui Dan Petrescu. Sunt subiectiv, dar dacă eram factor de decizie, îl luam pe Petrescu la naţională.", a spus Balaj.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a anunţat, joi, că el şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, au discutat cu antrenorul CFR Cluj preluarea postului de selecţioner rămas liber după expirarea contractului forului de la Casa Fotbalului cu Mirel Rădoi. 

 

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele