Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din play-offul Ligii Campionilor!

CFR Cluj Publicat pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20331738/1/cfr-nn.jpg

CFR Cluj va evolua cu Ferencvaros sau cu Slavia Praga în play-off-ul Ligii Campionilor, dacă va trece de Young Boys Berna, în turul al treilea preliminar, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon.

Clujenii ar urma să dispute primul meci pe teren propriu, la 17 sau 18 august, în play-off-ul Ligii Campionilor. Returul este la 24 sau 25 august. La Slavia Praga evoluează mijlocaşul Nicuşor Stanciu.

Până atunci, CFR Cluj joacă, marţi, pe teren propriu, cu campioana Elveţiei, Young Boys Berna, în prima manşă a turului al treilea preliminar. Returul este la 10 august.

  • CFR Cluj - Young Boys Berna e marţi de la 21:00 pe Look Sport+

Echipele calificate din play-off vor evolua în grupele Ligii Campionilor.


 

  • CFR Cluj - Young Boys Berna e marţi de la 21:00 pe Look Sport+

Cu puţin noroc, ardelenii pot întâlni o echipă cu care, teoretic, se află la acelaşi nivel. Astfel, CFR Cluj poate juca împotriva unei învingătoare din următoarele partide:

  • Dinamo Zagreb vs. Legia Varşovia
  • Olympiacos vs. Ludogoreţ Razgrad
  • Steaua Roşie Belgrad vs. Sheriff Tiraspol
  • Malmo vs. Rangers
  • Ferencvaros vs. Slavia Praga

Tragerea la sorţi e LIVE VIDEO AICI 

CFR Cluj va întâlni, marţi, de la ora 21.00, pe teren propriu, campioana Elveţiei, Young Boys Berna, în manşa 1 a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, potrivit programării stabilite de UEFA. Confruntarea se vede pe Look Sport+. Returul va avea loc la 10 august, de la 21.30, la Berna.

Până la primul meci, echipa campioană a României îşi va afla posibilia adversară din play-off-ul principalei competiţii europene rezervate cluburilor. Tragerea la sorţii a turului care duce în faza grupelor va avea loc luni, de la ora 13.00, la Nyon.

După 0-0 în tur, Young Boys Berna a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), campioana Slovaciei, Slovan Bratislava, în manşa a doua a turului al doilea preliminar.

La rândul lor, clujenii au trecut, în aceeaşi fază, de Lincoln Red Imps din Gibraltar, după 2-1, în tur, şi 2-0.

Atât Young Boys, cât şi CFR Cluj au asigurată prezenţa în faza grupelor unei competiţii europene, fie ea Liga Campionilor, Liga Europa sau Conference League, în funcţie de rezultatele viitoare.

CFR Cluj s-a mai întâlnit cu Young Boys Berna în sezonul trecut al Ligii Europa, în faza grupelor. După 1-1 la Cluj-Napoca, echipa română avea nevoie la Berna de o victorie pentru a trece de grupe. Clujenii au condus cu 1-0 din minutul 84 (gol Debeljuh), dar, în prelungiri, un penalti uşor acordat de arbitrul francez Benoit Bastien a dus la eliminarea campioanei României din Liga Europa. Elveţienii au înscris în minutele 90+3, din penalti, şi 90+6 şi au mers în şaisprezecimi.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele