Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

CFR Cluj speră să obţină primele puncte în UEFA Conference League

Conference League Publicat pe 29 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20411166/1/img-1.jpg

CFR Cluj speră să obţină primele puncte în UEFA Conference League joi, 16 septembrie, în faţa celor de la Randers, după ce ardelenii au fost învinşi în manşa inaugurală pe terenul cehilor de la Jablonec. În grupa C se mai joacă partida AZ Alkmaar (Olanda) vs FK Jablonec (Cehia).

Deşi Campioana României era creditată cu a doua şansă să termine pe primul loc în grupa C, în spatele favoritei AZ Alkmaar, echipa condusă de Dan Petrescu a fost surclasată de cehi.

Formatul competiţiei prevede opt grupe a câte patru echipe. În optimile de finală se califică direct câştigătoarele grupelor. Celelalte opt participante în primul tur eliminatoriu sunt decise în urma barajului dintre echipele pe locurile secunde ale grupelor Conference League şi echipele clasate pe locurile trei ale grupelor Europa League.

Aşadar, şansele ceferiştilor de calificare în primăvara europeană vor rămâne în picioare, atâta vreme cât echipa va obţine un rezultat pozitiv în următoarea partidă. După meciul de joi seară, Camora & Co. vor mai avea de disputat aceste 4 partide:

  • 21 octombrie, de la ora 22:00, CFR Cluj vs AZ Alkmaar
  • 4 noiembrie, de la ora 19:45, AZ Alkmaar vs CFR Cluj
  • 25 noiembrie, de la ora 22:00, Randers vs CFR Cluj
  • 9 decembrie, de la ora 19:45, CFR Cluj vs Jablonec

Calendar „infernal” în luna septembrie

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20411166/2/img-2.jpg

Echipa clujeană a avut un program foarte încărcat până la finalul lunii septembrie, cu câte două meciuri grele pe săptămână. După înfrângerea cu Jablonec, ceferiştii s-au impus în derby-ul din Liga I, cu Universitatea Craiova, scor 1-0. Trei zile mai târziu, Reghecampf şi-a luat revanşa în faţa lui Petrescu, dar în Cupa României, scor 1-0. După care, CFR Cluj a câştigat meciul cu revelaţia acestui sezon, UTA Arad, scor 1-0.

Acest calendar bogat a provocat bucuria microbiştilor şi a pariorilor, care au avut de unde să aleagă meciuri pentru biletele plasate. De asemenea, tipsterii care propun biletul zilei la PariuriX au posibilitatea să găsească mai uşor selecţii cu probabilitate mare de câştig.

Şansele de calificare în primăvara europeană

CFR Cluj este favorită în partida cu Randers şi are un parcurs bun pe teren propriu în acest sezon, iar dacă ne gândim că danezii au pierdut 3 dintre ultimele 4 partide oficiale disputate în deplasare, calculele sunt favorabile pentru gazde.

Deşi o înfrângere cu Randers nu ar periclita imediat şansele matematice de calificare ale ceferiştilor, moralul echipei ar scădea, iar cea mai mare problemă ar fi că, pentru CFR urmează dubla cu favorita grupei, AZ Alkmaar.

AZ a încheiat pe podium precedenta campanie în Eredivisie, însă a avut un start de sezon slab în campionat, în special datorită faptului că echipa olandeză s-a despărţit în această vară de foarte mulţi jucători importanţi. Această situaţie nu poate fi decât una benefică pentru ardeleni, însă rămâne de văzut în ce măsură va reuşi Dan Petrescu să omogenizeze lotul în următoarea perioadă.

Orice victorie obţinută în grupele Europa Conference League ar aduce în contul echipei din Gruia 500.000 de euro, în timp ce o remiză este recompensată de UEFA cu 166.000 de euro.

  • Articol sustinut de PariuriX.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri