Ultima oră
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

CFR Cluj trebuie să găsească altă variantă! Fundaşul refuză să revină la campioana României

CFR Cluj Publicat pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20114658/1/pascanu-ponferradina.jpg

CFR Cluj avea în plan ca din sezonul următor să se bazeze pe un jucător cedat sub formă de împrumut. E vorba de Alexandru Paşcanu (22 de ani), care a fost trimis pe perioadă determinată de timp în liga secundă din Spania, la Ponferradina.

Doar că fundaşul central pare supărat pe faptul că oamenii din conducere, dar şi stafful tehnic, nu s-au gândit că poate fi un fotbalist important de la începutul campionatului şi refuză să revină la campioana României. Vrea să îşi ducă împrumutul cu Ponferradina la capăt, până în vara lui 2022, lucru recunoscut într-un interviu în presa din Spania.

Nu există nicio opţiune de a pleca. Le-am transmis (n.r. celor de la CFR Cluj) că sunt aici şi îmi doresc să am parte de un sezon bun la Ponferradina. Apoi, nu ştiu ce va fi, dar în sezonul acesta şi în următorul voi juca aici. Nu iau în calcul plecarea. Am un contract şi îmi place aici, la Ponferradina.

Este o experienţă diferită, echipa este una bună şi sunt fericit. Sunt foarte apropiat de colegi şi în afara terenului. M-au ajutat când am venit aici şi pentru acest lucru le mulţumesc.

Îmi doresc să joc cât mai mult posibil şi să o fac bine. M-am întors foarte obosit de la Campionatul European de tineret, dar acum sunt bine. Au mai rămas opt meciuri din campionat, multe puncte puse în joc şi trebuie să luptăm în fiecare joc, a spus Alexandru Paşcanu, potrivit publicaţiei La Nueva Cronica.

Alexandru Paşcanu a făcut un EURO Under 21 foarte bun, iar evoluţiile sale i-au convins pe şefii CFR-ului. În vară, stoperul împrumutat în liga a doua spaniolă trebuia să se alăture lotului condus de Edward Iordănescu şi să primească şansa de a lupta pentru un loc de titular. Iată însă că fundaşul refuză această posibilitate.

Paşcanu e titular de drept la Ponferradina, unde pănă acum, în acest sezon, a prins 26 de meciuri şi a marcat un gol. Poate că supărarea lui Paşcanu vine şi pe fondul faptului că nu este pentru prima dată împrumutat. Această situaţie s-a repetat în sezonul trecut, perioada ianuarie 2020 - august 2020, când a fost cedat la FC Voluntari.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele