Ultima oră
EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!" EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor

CFR, în pericol să nu primescă licenţa? Un fost antrenor face dezvăluiri interesante. ”Sunt datorii din luna septembrie”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe joi, 09:06
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20105053/1/cfr.jpg

Deşi au avut încasări semnificative din participarea în cupele europene, situaţia financiară a celor de la CFR Cluj pare departe de a fi una bună, fiind chiar în pericol să nu primească licenţa pentru viitorul sezon din Casa Liga 1.

Valeriu Bordeanu (44 de ani), fostul antrenor secund al campioanei en-titre a declarat că are bani de încasat şi va depune un memoriu la Comisia de Licenţiere, pentru a-şi primi drepturile salariale.

”Sunt foarte dezamăgit! Nu mă aşteptam la un astfel de tratament, mai ales că am stat mai bine de trei ani la CFR Cluj. Au fost situaţii în care am suplinit şi funcţia de antrenor principal, aşa cum s-a întâmplat pe finalul sezonului trecut.

Am fost apropiat cu Marian Copilu. Cu el am făcut actul în numele clubului, pentru că şi el ia deciziile”, a spus, dezamăgit, Bordeanu pentru digisport.ro.

Secundul lui Dan Petrescu a explicat că mai mulţi oameni din staff ar avea bani de primit, iar conducerea nu a făcut niciun demers pentru rezolvarea problemelor.

”Sunt datorii din luna septembrie. Atunci am zis să înţelegem situaţia, mai ales că am vorbit cu Marian. Aşa că am făcut un act prin care am fost de acord să amânăm plata pana la 20 decembrie. Dar, nici acest termen nu s-a respectat”, a explicat tehnicianul, pentru digisport.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele