Ultima oră
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării

CFR, în pericol să nu primescă licenţa? Un fost antrenor face dezvăluiri interesante. ”Sunt datorii din luna septembrie”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20105053/1/cfr.jpg

Deşi au avut încasări semnificative din participarea în cupele europene, situaţia financiară a celor de la CFR Cluj pare departe de a fi una bună, fiind chiar în pericol să nu primească licenţa pentru viitorul sezon din Casa Liga 1.

Valeriu Bordeanu (44 de ani), fostul antrenor secund al campioanei en-titre a declarat că are bani de încasat şi va depune un memoriu la Comisia de Licenţiere, pentru a-şi primi drepturile salariale.

”Sunt foarte dezamăgit! Nu mă aşteptam la un astfel de tratament, mai ales că am stat mai bine de trei ani la CFR Cluj. Au fost situaţii în care am suplinit şi funcţia de antrenor principal, aşa cum s-a întâmplat pe finalul sezonului trecut.

Am fost apropiat cu Marian Copilu. Cu el am făcut actul în numele clubului, pentru că şi el ia deciziile”, a spus, dezamăgit, Bordeanu pentru digisport.ro.

Secundul lui Dan Petrescu a explicat că mai mulţi oameni din staff ar avea bani de primit, iar conducerea nu a făcut niciun demers pentru rezolvarea problemelor.

”Sunt datorii din luna septembrie. Atunci am zis să înţelegem situaţia, mai ales că am vorbit cu Marian. Aşa că am făcut un act prin care am fost de acord să amânăm plata pana la 20 decembrie. Dar, nici acest termen nu s-a respectat”, a explicat tehnicianul, pentru digisport.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele