Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

CFR pregăteşte transferul unui atacant de mare perspectivă. ”Faptul că sunt asociat cu echipa campioană a României mă bucură”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20183017/1/par.jpg

CFR Cluj pregăteşte lista de transferuri pentru vară. Ardelenii au pus ochii pe unul din golgheterii ligii secunde, ce evoluează la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, care s-ar plia perfect şi pe nevoia clubului de a aduce tineri jucători.

Daniel Paraschiv a vorbit despre o potenţială mutare la campioana României, după meciul de miercuri seara, din Cupa României, contra Universităţii Craiova, terminat la egalitate, 2-2.

Presa gorjeană scrie că cei de la CFR sunt în negocieri avansate cu Viitorul Pandurii.

 „A fost poate neaşteptat să jucăm atât de bine împotriva unei echipe de top din Liga 1. Am deschis scorul, am prins puţină speranţă, dar apoi o greşeală personală şi s-a întâmplat să primim acel gol. Am jucat contra unei echipe de prestigiu, care era greu să piardă avantajul din tur.

Într-un singur meci se pot întâmpla surprize, dar în dublă manşă e mai greu. Cred că dacă încercam să jucăm cu aceeaşi atitudine şi în primul meci, nu spun că ne-am fi calificat, dar sigur era mai interesant.

A fost un sezon cu bune şi cu rele, dar nu mă gândesc că e ceva negativ că am ratat playofful. În vară nu ne dădea nimeni şanse să ne salvăm, dar am avut un parcus miraculos în Cupă. Eu zic că în playoff fiecare echipă are şansa ei. Mergem înainte şi încercăm să fim mai buni de la an la an. Voi pleca de la Viitorul Pandurii, dar ce voi face din sezonul viitor nu ştiu. Se vorbeşte de CFR Cluj, mă bucură, normal. Faptul că sunt asociat cu echipa campioană a României mă bucură”
, a declarat Paraschiv, fotbalist ce a marcat 5 goluri în actuala stagiune de Cupă a României.

Mutarea s-ar putea materializa destul de uşor, în contextul în care Paraschiv nu ar reprezenta un cost important pentru cei de la CFR, care astfel ar câştiga un jucător de mare perspectivă.

De-a lungul carierei, Daniel Paraschiv a trecut pe la: FC Braşov, la Precizia Săcele, Viitorul Ghimbav, AFC Hărman, Luceafărul Oradea şi Viitorul Pandurii Târgu-Jiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele