Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

CFR pregăteşte un super transfer. Campioana vrea unul din cei mai buni străini din Casa Liga 1

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20444422/1/cfr.jpg

CFR Cluj a pus ochii pe brazilianul Roger (25 de ani), de la UTA Arad. Mijlocaşul este unul dintre oamenii de bază din trupa lui Laszlo Balint. El a fost folosit în 13 partide de Casa Liga 1 în actualul sezon şi a marcat două goluri.

Evoluţiile sale au atras atenţia campioanei, informează cei de la Gazeta Sporturilor, iar fotbalistul adus în România la începutul acestui an de la Riga (Letonia) ar putea schimba echipa.

Principala calitate a jucătorului este polivalenţa. El poate fi folosit ca mijlocaş central, lateral şi atacant, având un profil de care Dan Petrescu are mare nevoie.

Bogdan Apostu a declarat conform sursei mai sus citate faptul că fotbalistul său nu duce lipsă de oferte, însă nu a precizat din partea cărui club. El a punctat faptul că decizia finală aparţine celor de la UTA.

„Pe lângă cei tineri, ofertaţi de câteva echipe, există şi ceva concret pentru Roger, dar decizia nu îmi aparţine mie, ci celor care conduc clubul. Ei ştiu dacă îl vor lăsa să plece sau nu", a declarat impresarul brazilianului, la finalul partidei cu Academica Clinceni de luni.

  •  Nana Boateng, Mihai Bordeianu, Karlo Letica, Florin Ştefan şi Juan Emmanuel Culio sunt jucătorii aduşi în Gruia în mandatul lui Dan Petrescu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele