Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

CFR scapă de Gabi Tamaş. Motivul pentru care veteranul nu face deplasarea în Gruia

Superliga Publicat pe 14 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19978033/1/tamas.jpg


Abia transferat de FC Voluntari de la Universitatea Cluj, Gabriel Tamaş (37 de ani) nu va face deplasarea alături de restul colegilor pentru partida cu CFR, programată luni, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+.
 
Stoperul e văzut ca un viitor lider al defensivei antrenate de Bogdan Andone, dar tehnicianul ilfovenilor a ajuns la concluzia că fostul internaţional nu se află, încă, la parametri fizici necesari pentru a face faţă unui joc contra campioanei ultimelor trei sezoane din Casa Liga 1. Motiv pentru care Tamaş a fost lăsat acasă, urmând să intre, apoi, în programul de pregătire al echipei şi să debuteze când starea fizică îi va permite să joace timp de 90 de minute la nivelul aşteptat de ilfoveni:
 
"Gabi ar fi venit cu un plus de experienţă în primul rând şi personalitate, dar nu e sută la sută, nici medical, nici fizic şi nu vreau să riscăm absolut nimic pentru că e un campionat lung şi avem nevoie de el. Eu sper că în cel mai scurt posibil. Când ne vom întoarce de la Cluj sper să intre în programul echipei", a declarat Bogdan Andone, pentru ProSport.
 
Meciul CFR - FC Voluntari se joacă luni, de la 20:30, în direct pe Look Sport+, şi contează pentru etapa a 23-a din sezonul regular. Campioana are 47 de puncte, unul sub liderul FCSB, în timp ce FC Voluntari e penultima, cu 20 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele