Ultima oră
LIVE VIDEO | Gaz Metan Mediaş - UTA, de la 12:30, în direct pe Look Sport. Echipele de start LIVE VIDEO | Gaz Metan Mediaş - UTA, de la 12:30, în direct pe Look Sport. Echipele de start
"E un plimbă-mingea fără nicio perspectivă". Anunţul fanilor despre plecarea lui Gane de la Dinamo "E un plimbă-mingea fără nicio perspectivă". Anunţul fanilor despre plecarea lui Gane de la Dinamo
EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa" EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa"
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur

CFR vrea să îl dea împrumut pe Jakub Vojtus la FC Voluntari

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19921312/1/cfr.jpg

Jakub Vojtus (27 de ani) nu a impresionat de când a fost transferat la CFR Cluj, iar Edi Iordănescu pare că nu are nevoie de serviciile sale în viitorul apropiat.

Atacantul slovac a jucat doar 10 partide în tricoul ardelenilor, fără să marcheze, randamentul său scăzut i-a făcut pe oficiali să îl lase să plece. Fotbalistul adus de la Academica Clinceni ar putea fi împrumutat în Casa Liga 1, la FC Voluntari.

  • 400.000 de euro este cota lui Vojtus, conform celor de la Transfermarkt.

 FC Voluntari nu are însă o situaţie uşoară în ceea ce priveşte împrumutul lui Jakub Vojtus, asta pentru că de serviciile atacantului se mai interesează şi Gaz Metan Mediaş. Edi Iordănescu se va debarasa de serviciile unor jucători. Primul  indisponibilizat a fost Ivica Zunic.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele