Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

CFR vs. FCSB pe piaţa transferurilor. Oferta campioanei pentru Hervin Ongenda

Superliga Publicat pe 26 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20373726/1/ong.jpg


Hervin Ongenda (26 de ani) a devenit cel mai disputat jucător din Casa Liga 1. După ce Gigi Becali l-a anunţat pe Valeriu Iftime că e gata să plătească până la 150.000 de euro, CFR Cluj a intrat şi ea pe fir.
 
Conform ProSport, campioana României a egalat oferta făcută de Gigi Becali, bazându-se, în principal, pe dorinţa jucătorului de a se alătura lotului condus de Marius Şumudică. Oamenii din conducerea CFR-ului au abordat aceeaşi pistă ca a latifundiarului din Pipera şi au discutat cu impresarul italian al lui Ongenda, ştiind că Valeriu Iftime ar fi forţat să-l vândă pe mijlocaşul care a intrat deja în ultimul an de contract cu FC Botoşani.

Becali îl vrea pe Ongenda, dar Iftime refuză transferul

Becali îl vede pe Ongenda drept înlocuitorul perfect pentru Moruţan, aflat în drum spre Galatasaray, şi crede că situaţia contractuală a playmaker-ului poate fi folosită în avantajul său. Pune pe masă, totuşi, 100.000 de euro, o sumă mult sub valoarea lui Ongenda, pentru a-l forţa pe Valeriu Iftime să-l vândă încă din această perioadă de transferuri:
 
"Dacă pleacă, ce să facă? Eu îi dau 100.000 de euro pe el. Dacă pleacă, nu ia niciun ban. Eu am vorbit cu impresarul lui din Italia, a zis că răspunde el. Dacă-i dau 100.000 de euro, răspunde el. O să plece jucătorul de acolo şi va rămâne fără bani. A mai făcut aşa Iftime!", a declarat Gigi Becali, marţi dimineaţă, la Pro X.
 
"E prima dată când aud despre aşa ceva. Gigi nu m-a căutat să mă întrebe de Ongenda. Eu când i l-am propus acum vreun an pe Ongenda lui Gigi ,el strâmba din nas şi spunea că nu e bun, că e gras şi aşa mai departe.
 
Acum văd că îl vrea, dar nu pot să accept eu acest transfer. Nu este corect faţă de Croitoru şi nu îl pot lăsa pe Marius fără cel mai bun jucător al nostru. Dacă aveam un înlocuitor pentru Ongenda, atunci puteam să stăm de vorbă. Dar nu am nicio soluţie bună pentru înlocuirea lui Ongenda", a spus Iftime în momentul în care a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Ongenda la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele