Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Chelsea confirmă transferul lui Thiago Silva. Pe ce perioadă a semnat fundaşul brazilian

Chelsea Publicat pe 28 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/19464022/1/thiago-silva.png

Fundaşul brazilian Thiago Silva a semnat un contract cu Chelsea Londra, după despărţirea de Paris Saint-Germain, a confirmat, vineri, gruparea din Premier League.

Internaţionalul brazilian, ajuns la 35 de ani, a semnat pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul, cu Chelsea.

Thiago Silva s-a desărţit după opt ani de PSG, timp în care a adunat 315 meciuri şi 17 goluri marcate în tricoul campioanei Franţei, cu care a cucerit 23 de trofee.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele