Ultima oră
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie
Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore

Chelsea, favorită să ajungă în finala Ligii Campionilor. Eric: "Chelsea a fost mai bună. Totuşi, Real Madrid a jucat mereu mai bine în deplasare"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 28 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20144372/2/profimedia-0608243931.jpg

Real Madrid şi Chelsea Londra au încheiat la egalitate, scor 1-1, la Madrid, în manşa tur din semifinalele Ligii Campionilor, în direct pe Look Sport+. Londonezii au jucat mai bine şi sunt favoriţi să se califice în finală. La studioul UCL de la Look Sport+, Eric de Oliveira a declarat că Real Madrid nu trebuie scoasă din calcule, întrucât joacă mai bine în deplasare.

Christian Pulisic a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 14, iar Karim Benzema a egalat în minutul 29 pentru ‘galactici’.

Karim Benzema (33 de ani) a ajuns la 71 de goluri în UEFA Champions League, fiind al patrulea cel mai bun marcator din istoria competiţiei, la egalitate cu Raul, fostul atacant legendar al 'galacticilor'.

Raportul ocaziilor de gol a fost 12-10 pentru Chelsea, iar cel al şuturilor pe poartă 5-2 pentru echipa pregătită de către Thomas Tuchel.

Meciul retur este programat pe 5 mai, de la ora 22:00, la Londra, în direct pe Look Sport+.

"Cu siguranţă, Chelsea e mai aproape de finală. Cu mijlocul pe care îl au, au încercat să marcheze în deplasare şi au reuşit. Zidane a spus că trebuie să fie precaut şi atent, pentru că Chelsea este un club uriaş. Şi astăzi s-a dovedit, am văzut o Chelsea mai bună. Cred că a fost o surpriză frumoasă, 1-1. Totuşi, Real Madrid a jucat mereu mai bine în deplasare, în Liga Campionilor. Cu siguranţă, mă aştept la mai mult spectacol decât în prima manşă.

Chelsea a avut jucători mai puternic la mijloc şi au recuperat mai multe mingi. Benzema e un lider adevărat, înainte de meci a îmbrăţişat fiecare jucător, contează foarte mult să ai un jucător cu o astfel de atitudine. Mai sunt încă 90 de minute, e vorba de Real Madrid, nu de orice echipă. Tuchel trebuie să încerce să îi ţină departe de poartă pe cei de la Real Madrid. Real joacă mai bine în deplasare, e o echipă puternică, de tradiţie, care are un avantaj în Champions League, ştie să se impună. Dar cred că Chelsea poate să facă o surpriză uriaşă la Londra", a spus Eric de Oliveira la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20144372/1/eric.jpg

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri