Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

Chelsea pregăteşte întărirea compartimentului defensiv. Prima ţintă e un fotbalist de naţională de la Leicester

Chelsea Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/19383532/1/chill.jpg

Chelsea vrea să îşi rezolve problemele din defensivă prin aducerea lui Ben Chilwell (23 de ani), de la Leicester.

Tânărul fundaş lateral a evoluat în 23 de partide de campionat pentru ”vulpi”, echipă la care a făcut şi junioratul. De asemenea a evoluat în naţionala Angliei la toate nivelurile de vârstă, iar din septembrie 2008 a făcut pasul spre reprezentativa mare, unde a acumulat deja 11 selecţii.

Chilwell este cotat la suma de 40 de milioane de euro, dar în cazul unui transfer, londonezii vor trebui să scoată din buzunare o sumă mult mai mare pentru unul din cei mai buni apărători englezi ai momentului.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele