Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

”Chiar dacă în prima repriză am cam fost lipsiţi de inspiraţie, nu cred că victoria poate fi pusă la îndoială”. Laszlo Balint aduce prima victoriei a celor de la UTA pe noua arenă

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19563539/1/balint.jpg

UTA Arad a câştigat cu scorul de 1-0, contra celor de la Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa VIII din Casa Liga 1. Pentru formaţia lui Laszlo Balint este primul succes de la revenirea pe prima scenă fotbalistică ”acasă” şi totodată este prima victorie pe arena ”Francisc Neuman”, după renovare.

La flash-interviuri, Laszlo Balint, tehnicianul celor de la UTA a declarat că a existat foarte multă presiune înaintea partidei, datorită seriei de meciuri pe teren propriu fără victorie.

„Sunt sincer şi recunoscut că s-a creat o anumită presiune fiindcă a trecut o perioadă destul de lungă de timp fără victorie la Arad. Mai mult, aveam în spate şi trei partide din această stagiune de Liga 1, pe  noul stadion, fără să câştigăm şi atunci vorbim despre o victorie foarte importantă astăzi. Mai cred că punctele sunt pe deplin meritate şi cântăresc foarte mult, mai ales le-am obţinut în faţa unei echipe care pierde foarte greu. Chiar dacă în prima repriză am cam fost lipsiţi de inspiraţie, nu cred că victoria poate fi pusă la îndoială”, a spus Laszlo Balint la finele disputei cu dâmboviţenii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele