Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”

Chindia Târgoviște Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20189378/1/sandoi.jpg

Chindia a ajuns la trei meciuri fără victorie în play-out-ul din Casa Liga 1. A pierdut partida cu Viitorul, scor 0-2, din etapa a 8-a, dar în jocul formaţiei lui Emil Săndoi s-a simţit aerul îndeplinirii obiectivului, obţinerea locului de baraj pentru cupele europene.

În ciuda înfrângerii, Săndoi nu le-a reproşat nimic jucătorilor săi, dar speră să îi vadă la un nivel superior etapa care urmează, cu Dinamo.

Au fost şapte partide care s-au jucat des, a fost un program infernal. Nu aş putea să spun că mă îngrijorează rezultatul de azi, pentru că numai ghinionul a făcut să nu marcăm. Deocamdată îmi e greu să să spun ce o să fac până la meciul cu Dinamo, dar trebuie să pun cea mai bună echipă pe teren. Nu sunt îngrijorat de această înfrângere, au fost mulţi jucători care m-au mulţumit.

Fotbalul avea nevoie de spectatori, iar spectatorii aveau nevoie de fotbal pe viu. Cred că e benefic şi pentru echipe, şi pentru spectatori decizia luată în aceste zile”, a pus Săndoi la finalul confruntării cu Viitorul.

FC Viitorul a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei a VIII-a a play-out-ului Ligii I. Partida a avut loc la Buzău. După acest rezultat - prima înfrângere a echipei Chindia în play-out - oaspeţii şi-au asigurat într-o proporţie mare menţinerea în prima ligă.

Au marcat: Chiţu '55, Jo Santos '84.

  • 0-1, min. 55: Boboc a avut o incursiune frumoasă pe partea dreaptă, a pătruns în careu de-a lungul liniei de fund a terenului şi i-a centrat perfect lui Chiţu, care a marcat cu capul de la un metru, doi de poartă;
  • 0-2, min. 84: Jo Santos a marcat cu un şut deviat de la aproximativ zece metri, după o fază confuză în careul gazdelor, în urma unui corner.

Au evoluat echipele:

  • Chindia: D. Moldovan - Martac, C. Dinu, Celea, Kocici - Neguţ (Corbu '86), Raţă, Dumitraşcu, A. Şerban (D. Florea '61) - D. Popa, Neicuţescu (Atanase '77). Antrenor Emil Săndoi;
  • Viitorul: Cojocaru (Căbuz '86) - R. Grădinaru (Pedroso '56), Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - A. Ciobanu, Artean, Grameni (C. Matei '56) - Chiţu, G. Ganea (Tsoumou '46), Jo Santos. Antrenor Cătălin Anghel.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri