Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Chindia e ultima în Casa Liga 1, dar Săndoi e relaxat. Cum a reacţionat după eşecul cu Hermannstadt

Superliga Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19413209/1/sandoi.jpg

Emil Săndoi, antrenorul echipei Chindia Târgovişte, nu crede că formaţia lui merita să piardă confruntarea cu FC Hermannstadt, din play-out-ul din Casa Liga 1. E de părere că ghinionul a fost singurul motiv pentru care echipa pe care o pregăteşte nu a scos nici măcar un punct.

Tot ce îl îngrijorează pe Săndoi e motivul timpului. Mai sunt puţine etape din grupa pentru retrogradare, iar Chindia trebuie să scoată cât mai multe puncte, pentru a se salva.  ”Din punctul ăsta de vedere nu pot spune că nu a mers planul. Doar rezultatul nu a fost bun Ei nu ne-au fost cu nimic superiori. Nu au avut nicio ocazie clară de gol. Mă îngrijorează că nu am mai avut timp la dispoziţie. Eu nu vreau să analizez ce a fost înainte, am venit aici pe ultima sută de metri, timpul nu e aliatul nostru, dar din punct defensiv am stat mai bine.

Nici eu nu ştiu de ce a fost anulat acel gol, dar acolo s-a făcut diferenţa. Ocaziile au fost de partea noastră. Faptul e consuemat. Mă ajută cu ceva? Rezultatul rămâne. Eu am încredere în jucătorii mei, iar de fiecare dată trebuie să-i încurajez. Sunt prea supărat ca să fac nişte afirmaţii de care să-mi pară rău după”, a spus Emil Săndoi.

Chindia Târgovişte şi FC Hermannstadt s-au întâlnit în play-out-ul din Casa Liga 1, iar victoria le-a aparţinut sibienilor, care s-au impus cu 1-0. În debutul partidei, în minutul 11, a avut loc o fază controversată, în care Chindia putea deschide scorul. Gazdele au reuşit să marcheze, dar arbitrul a anulat golul pe motiv de offside. Yameogo a şutat de la distanţă, balonul a lovit bara, apoi pe portarul Cristiano în spate şi a intrat în poartă. În momentul şutului, mingea a trecut foarte aproape de Dangubic, care era în afara jocului.

În partea a doua, a avut loc încă o fază discutabilă, în urma căreia s-a acordat lovitură de pedeapsă pentru sibieni şi s-a deschis scorul. A fost un contact între Martac şi Caiado, după un duel la cap, iar centralul Cătălin Popa a arătat punctul cu var. Lovitura a fost executată şi transformată de Romario. Pe final, Chindia a încercat să obţină macar un punct, dar în cele din urmă s-a văzut învinsă pentru a patra oară consecutiv în play-out.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele