Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Chindia reaprinde speranţele la play-off! Săndoi: "Nu ştiu dacă este o victorie meritată, dar este o victorie muncită"

Chindia Târgoviște Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20049392/2/chindia.jpg

Chindia Târgovişte a câştigat meciul din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, în etapa cu numărul 26 din Liga 1, pe Look Sport. Antrenorul echipei târgoviştene, Emil Săndoi, s-a declarat încrezător în privinţa şanselor de a ajunge în play-off.

A fost un meci închis la Sfântu Gheorghe, cu puţine ocazii clare de gol. Raportul şuturilor pe poartă este elocvent: 2-0 pentru Chindia.

Cristi Neguţ a înscris în minutul 53, din pasa lui Căpuşă.

În urma acestui succes, Chindia s-a apropiat la un punct de ocupanta ultimului loc de play-off, Academica Clinceni, care are meci cu FC Viitorul, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport.

"Mă bucur nespus de mult pentru jucători. Am jucat la trei zile aceste două meciuri, cu Craiova şi Sepsi, şi mi-era puţin teamă. Astăzi ne-au lipsit Popa şi Florea, care sunt golgheterii echipei. Cred că a fost o victorie muncită, nu a fost un joc spectaculos. A fost un meci de angajament, cu mingi lungi. Am absorbit bine această presiune, fără faze foarte dificile pentru noi.

Nu ştiu dacă este o victorie meritată, dar este o victorie muncită. Am ştiut să speculăm în anumite zone în care adversarul are puncte mai slabe. Sunt 3 puncte deosebit de importante, dar lupta nu s-a încheiat aici. Ne dorim punct sau puncte cu Astra", a spus Emil Săndoi.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20049392/1/clasament-chindia-sepsi.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri