Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Chindia Târgovişte a bifat primele două transferuri. Mai mulţi jucători importanţi au plecat în această vară

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 18 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20250992/1/pit.jpg

Se anunţă o vară complicată la Chindia. Formaţia din Târgovişte a încheiat pe un nesperat loc 7 la finalul sezonului trecut, dar o mare parte din jucătorii care au dus greul au plecat de sub comanda lui Emil Săndoi.

Oficialii au perfectat primele două transferuri: Simon Rrumbullaku (29 an), de la UTA Arad şi Sergiu Suciu (31 ani), sosit de la Juve Stabia.

Chindia a pierdut în această vară mai mulţi jucători care erau împrumutaţi: Paul Iacob, Tiberiu Căpuşă, Marco Dulca, Tomas Diaz, Daniel Popa şi Mihai Neicuţescu. Denis Dumitraşcu şi Andrei Piţian au semnat cu FC Argeş.

"Sperăm să încheiem acest al doilea sezon la fel cum l-am încheiat pe primul. Chiar dacă am pierdut doi jucători (Andrei Piţian, Denis Dumitraşcu, n. red.) care au crescut foarte mult în ultima perioadă aici la Târgovişte, sub îndrumarea noastră, a antrenorilor de aici, dar a fost alegerea lor, eu sper să menţinem în continuare lotul de jucători care a jucat mai mult în campionatul trecut.

Ar fi un pas înainte dacă vom reuşi să gestionăm astfel situaţia. În rest, suntem conştienţi că ne va aştepta un campionat foarte greu, nu trebuie să uităm că acum Craiova are două echipe, că Rapid a intrat în prima ligă. Probabil că va fi un campionat şi mai greu decât campionatul trecut, o să trebuiască din start să nu precupeţim niciun efort pentru a ne pregăti cât mai bine în această perioadă, incluzând aici orele de antrenament, jocurile amicale pe care o să le avem. Îmi doresc să reuşim mutările pe care trebuie să le facem cât mai repede, pentru că jucătorii să aibă timp să se integreze cât mai bine. Şi bineînţeles când doresc o evoluţie cât mai constantă în campionatul care va începe. Sunt conştient că va fi foarte foarte greu, dar îmi doresc din suflet ca la finalul campionatului să fim echipa care şi-a depăşi condiţia şi care a avut o evoluţie constantă de-a lungul întregului campionat", a declarat Săndoi, cu ocazia reunirii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri