Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Chindia Târgovişte, prima retrogradată! VIDEO | Poli Iaşi câştigă din penalty şi trimite echipa lui Săndoi în Liga 2

Superliga Publicat pe 2 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19438911/3/ch.jpg


Chindia Târgovişte e prima echipă care retrogradează din Casa Liga 1 2019/2020. Echipa lui Emil Săndoi a pierdut, duminică, deplasarea cu Poli Iaşi, 1-0, şi ia drumul ligii secunde cu trei etape înainte de final.
 
Pusă în faţa unui meci decisiv pentru ambele echipe, Chindia a făcut un joc modest, nu a avut ritm şi nu a contat pe plan ofensiv, iar penalty-ul comis de Yameogo, dictat de George Găman şi transformat de Juan Passaglia în minutul 48 a fost destul pentru ca târgoviştenii să rămână fără şanse matematice la salvarea de la retrogradare.
 
La finalul unui sezon foarte slab, început cu Viorel Moldovan şi terminat cu Emil Săndoi, Chindia pleacă în Liga 2 cu trei etape înaintea terminării play-out-ului. Dâmboviţenii au 20 de puncte, Poli Iaşi, echipa de pe loc de baraj, are 29, iar în caz de egalitate formaţia din Copou e avantajată de rotunjirea negativă de la startul părţii secunde a sezonului.
 
Dacă Chindia părăseşte prima scenă, Poli Iaşi mai are în continuare de luptat. Etapa viitoare, ultima, merge la Sibiu, pentru deplasarea cu Hermannstadt, dar meciul ar putea să nu mai conteze, dacă Sepsi şi FC Voluntari, ambele cu 31 de puncte, câştigă meciurile din această etapă.
 
Poli Iaşi - Chindia 1-0 (Passaglia pen. 48)/ Echipele de start:
  • Poli Iaşi: Axinte - Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, Onea - Grădinaru, Mihalache, Passaglia, Popadiuc - Omoh, Luckassen
  • Rezerve: Caparco - Zaharia, F. Cristea, De Iriondo, Horşia, Bourama, Platini, Agape, Chacana
  •  
  • Chindia: Aioani - Corbu, Benga, Diallo, Dumitraşcu - Raţă, Bic - Neguţ, Barbu, Ivanvic - Florea
  • Rezerve: Moldovan - Dinu, Yameogo, Mihai, Şerban, Martac, Dangubic, Berisha, A. Ioniţă
Minutul 48: GOL POLI IAŞI! Yameogo, abia introdus pe teren de Săndoi, îl faultează în careu pe Cabral, George Găman dictează penalty şi Passaglia transformă lejer.



Venită după victoria cu Academica Clinceni, 3-1, Chindia joacă cu sabia deasupra capului. Târgoviştenii au 20 de puncte din zece meciuri jucate în play-out, iar un insucces în Copou ar duce-o la nouă puncte în spatele lui Poli Iaşi şi doar trei meciuri rămase de jucat.
 
Nici Poli nu stă foarte grozav în clasament. Aflată pe loc de baraj, cu 26 de puncte, echipa lui Mircea Rednic mai are de jucat doar două meciuri din acest sezon, în timp ce Dinamo, echipa de pe locul 13, are de jucat încă şapte partide şi are doar cinci puncte în spate!
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele