Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

Chindriş, vândut de FC Botoşani în Belgia. Suma încasată de Valeriu Iftime

Superliga Publicat pe 4 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19441217/1/chindris.jpg


Andrei Chindriş, 21 de ani, a plecat de la FC Botoşani în Belgia, la Mouscron, club care a plătit 700.000 de euro în schimbul său.
 
Dorit de mai multe cluburi din Europa, dar şi de FCSB înainte de pandemie, Chindriş ia drumul Belgiei. Conform gsp.ro, Mouscron va trimite în conturile lui Valeriu Iftime suma de 700.000 de euro, iar Chindriş va fi coleg în Belgia cu Harlem Gnohere şi Virgil Postolachi, vârful pe care FRF vrea să-l naturalizeze cât mai repede.
 
De altfel, patronul moldovenilor vorbea despre cele două oferte pe care le avea pentru Chindriş: "Am avut o discuţie cu Chindriş după meciul slab cu Craiova şi cred că a înţeles ce i-am transmis. Nu a fost o prestaţie care să-i facă cinste. Dar chiar şi în condiţiile unui randament mai scăzut din partea sa, am pe masă două oferte pentru el. Ambele din străinătate. Una dintre ofertele pentru Chindriş este din Belgia, de la Mouscron, cealaltă este din Ungaria, de la MOL Vidi. Eu încerc să ţin la preţ, pentru că vreau ca şi Botoşaniul să aibă câştig de cauză din eventualul transfer al lui Chindriş", a dezvăluit chiar Valeriu Iftime, pentru fanatik.ro.
 
Chindriş a fost ţinta lui Gigi Becali înaintea pandemiei de COVID-19, dar o diferenţă de câteva sute de mii de euro între cerere şi ofertă a făcut ca fundaşul central să rămână la FC Botoşani. Şi, chiar dacă nu a făcut un play-off prea reuşit, presărat cu cele două penalty-uri comise în meciul cu Universitatea Craiova, internaţionalul de tineret va lua drumul străinătăţii.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele