Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

Chipciu, mesaj de susţinere pentru Rădoi. ”Pe Mirel l-am plăcut foarte mult şi îl plac în continuare ca stil şi ca ce vrea să implenenteze la naţională"

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe duminică, 00:03
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19517362/1/chi.jpg

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren prorpiu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I.

La flash-interviuri, Alex Chipciu a preferat să nu se axeze pe partida cu moldovenii. Acesta a preferat să discute despre Mirel Rădoi, pe care îl susţine şi speră că va rămâne în continuare selecţionerul României, chiar dacă ultimele rezultate nu îl recomandă.

„Am o relaţie foarte bună cu Mirel, l-am avut antrenor la Steaua. Pe Mirel l-am plăcut foarte mult şi îl plac în continuare ca stil şi ca ce vrea să implenenteze la naţională. L-am avut pe Piţurcă la echipa naţională, ne-am calificat la EURO, şi cu Iordănescu, lumea era nemulţumită că nu jucam fotbal. Primordial ar trebui să ne alegem un ţel: să creştem tineri sau să jucăm, să pasăm. Dacă nu suntem decişi pe ceea ce vrem, e foarte greu. Simt că suntem într-un cerc de foarte mulţi ani. Mirel Rădoi aduce ceva nou, e foarte bun, mai ales din punct de vedere motivaţional.

Ce aşteptăm? Vrem o naţională care să paseze, să aibă un joc bun, atunci trebuie să îl păstrăm pe Mirel Rădoi. Dacă vrem rezultate, punem un antrenor cu experienţă mai mare”,
a spus Alex Chipciu, imediat după succesul cu FC Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele