Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Chirilă salvează Clinceniul!? Antrenorul susţine că a adus o sumă importantă în club: „M-am gândit la buzunarul patronului”

Academica Clinceni Publicat de Răzvan Cîrceag pe 24 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20441339/1/dinamo-bucuresti-cs-concordia-chiajna-1-0-liga-1-28-10-2013.jpg

Ionuţ Chirilă a preluat Academica Clinceni şi a promis că va rezolva şi problemele financiare ale clubului. Acum, antrenorul a anunţat că a adus deja primii bani la echipă.

Clinceniul are probleme financiare serioase, iar primarul a anunţat că cel mai probabil se va intra în insolvenţă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, pentru că Ionuţ Chirilă tocmai a anunţat că a obţinut un împrumut de 150.000 de euro pentru a ajuta echipa. 

„Am adus 150.000 de euro vineri dintr-un împrumut pentru ca jucătorii să-şi ia un salariu. Asta s-a şi întâmplat. M-am gândit şi la buzunarul patronului când am preluat această echipă, mi-era uşor să aduc câţiva jucători liberi de contract, dar am preferat să lucrez cu cei care erau aici.  

Să fie clar, echipa este în reconstrucţie, vom fi puternici în şase luni de zile. Nu mai e grupul de anul trecut, nu mai sunt 7-8 jucători din echipa din campionatul precedent şi eu mi-am asumat reconstrucţia. 

Echipa avea două puncte după 9 etape când am venit eu şi de atunci am jucat doar cu pretendente la titlu, FCSB, Botoşani, pe care eu o consider cu pretenţii la campionat chiar dacă are ceva dificultăţi acum şi Universitatea Craiova”, a declarat Chirilă în cadrul unei conferinţe de presă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri