Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Christian Eriksen a fost operat! Motivul pentru care danezul nu va mai putea să joace în Serie A

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 18 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20250657/1/chiriches.jpg

Internaţionalul danez Christian Eriksen a fost operat cu succes joi seară, după ce a suferit un stop cardiac în timpul meciului Danemarca - Finlanda (0-1) de la EURO 2020. În urma acestei operaţii, mijlocaşul nu va mai putea să evolueze în Serie A.

Gazzetta dello Sport anunţă că medicii i-au implantat un defibrilator cardiac intern lui Eriksen, pentru a-i fi monitorizat permanent ritmul bătăilor inimii.

Fotbalistul danez se simte bine şi va fi externat vineri, la 6 zile de la momentul în care s-a prăbuşit pe gazon.

Dacă va mai juca fotbal, Christian Eriksen (29 de ani) va trebui să plece de la Inter Milano, campioana Italiei, dacă va avea defibrilatorul, deoarece în Serie A nu îi este permis să evolueze cu un astfel de dispozitiv medical.

Cardiologul Sanjay Sharma, cel care l-a monitorizat pe Eriksen în perioada petrecută la Tottenham (2013-2020), consideră că fotbalistul va fi nevoit să-şi încheie cariera.

”Cred că sfatul tuturor specialiştilor va fi ca el să nu mai joace fotbal. Scopul nostru este să apărăm viaţa. Dacă aşa ceva s-a petrecut în urma unui efort intens la un meci de fotbal de cel mai înalt nivel, niciun medic nu ar dori ca acest episod să se repete. Dar asta nu înseamnă că viaţa lui în fotbal se încheie. Poate deveni antrenor, comentator, poate fi implicat şi în alte funcţii. Probabil el nu a conştientizat ce s-a întâmplat, mai are nevoie de timp să proceseze. Dar eu cred că va fi extrem de dificil ca el să mai continue să joace la Inter după ce s-a întâmplat. Sunt şi ţări care impun restricţii în acest sens”, a spus Sanjay Sharma.

Daley Blind (31 de ani), fost coleg cu Christian Eriksen la Ajax, are de asemenea implantat un stimulator cardiac, care reglează ritmurile anormale ale inimii. Blind şi-a putut continua cariera şi face parte din echipa Ţărilor de Jos la EURO 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele