Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Christian Eriksen va pleca de la Inter Milano în ianuarie. Două echipe importante îl vor

Inter Publicat de Daian Cutu pe 5 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/19853016/1/eri.jpg

Mijlocaşul danez Christian Eriksen va pleca de la Internazionale Milano în luna ianuarie a acestui an, a anunţat presa italiană.

"Confirm că Eriksen este pe lista de transferuri, el va pleca în ianuarie. Au fost multe dificultăţi la Inter şi el nu este destul de util în sistemul nostru. Cred că cea mai bună soluţie este să-şi găsească un loc în altă parte", a declarat Giusseppe Marotta, director sportiv de la Inter, la Sky.

Două cluburi importante îl vor

Cei de la Transfermarketweb scriu că danezul este curtat de Ajax şi Wolverhampton. Ambele formaţii au şanse reale de a obţine semnătură, dar există două impedimente. Primul este legat de suma de transfer, Inter cere 17,5 milioane de euro, iar altă problemă este salariul fotbalistului, care se ridică la 7,5 milioane de euro anual.

Jucătorul de 28 de ani joacă la Inter Milano din luna ianuarie 2020, când a semnat un contract până în 2024.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Inter

Ultimele articole Toate articolele