Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ciclistul britanic Alexandar Richardson, agresat şi jefuit cu violenţă de bărbaţi mascaţi în timpul unui antrenament

Atletism Publicat pe 8 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20422717/1/alpecin.jpg

Ciclistul britanic Alexandar Richardson (Alpecin-Fenix) a fost agresat şi jefuit cu violenţă de patru persoane, joi după-amiază, în timp ce se antrena la periferia Londrei.

El a fost urmărit de două motociclete în Richmond Park, la sud-vest de capitala britanică, şi lovit cu mare viteză de unul dintre vehicule. Confruntat cu atacatori înarmaţi cu arme albe, sportivul de 31 de ani a fost obligat să le dea bicicleta.

"Am avut o experienţă destul de şocantă, astăzi, în Richmond Park. Îmi terminam antrenamentul în jurul orei 15:00, când două motociclete cu patru bărbaţi mascaţi au început să mă urmărească. Ştiam exact că vor să-mi ia bicicleta şi am început să mă gândesc care este cel mai bun lucru pe care îl puteam face.

M-am întors la sensul giratoriu şi am început să merg cu viteza maximă către o cafenea, aflată la aproximativ 500 de metri distanţă. Pur şi simplu au intrat cu una dintre motocicletele în mine la 60 km/h. Am coborât de pe bicicletă şi prima motocicletă a pierdut controlul. M-am ţinut de bicicletă, dar cu toate acestea a doua motocicletă m-a târât apoi pe mine şi pe bicicleta mea pe jos o sută de metri.

După asta, au scos o macetă de aproape 40 de centrimetri, moment în care m-am gândit mai bine şi am dat drumul la bicicletă. Sunt destul de tăiat şi învineţit, am un şold umflat, dar mâine este o altă zi. Vă rog să fiţi atenţi în zonă şi reţineţi că acest lucru devine un eveniment obişnuit în unele părţi din Londra. Poliţia a considerat cazul ca jaf armat şi sperăm că infractorii vor fi găsiţi", a povestit el, pe Instagram.

Poliţia locală a anunţat pe Twitter că a deschis o anchetă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele