Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Cinci dintr-o lovitură! Gigi Becali anunţă o campanie spectaculoasă de transferuri la FCSB

FCSB Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20185776/1/ce-avere-are-de-fapt-gigi-becali.jpg

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunţat că pentru sezonul următor va transfera cu siguranţă un fundaş central şi un atacant.

Latifundiarul a explicat că, de regulă, achiziţionează doi fotbalişti pentru performanţă rapidă şi alţi doi de perspectivă pentru a obţine profit.

”Vom face cu siguranţă transferuri, avem nevoie de 4-5 jucători. 100% vom lua un fundaş central şi un atacant! Sigur! După, e posibil să fac investiţii de viitor. 

Eu aşa procedez. Iau doi fotbalişti pentru performanţă imediată şi doi pentru viitor, să iau bani pe ei.”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Finanţatorul celor de la FCSB a recunoscut că pentru el nu ar fi o tragedie dacă echipa sa nu va câştiga campionatul, în acest sezon, atâta vreme cât are conturile pline datorită vânzării lui Dennis Man la Parma.

”N-am emoţii deloc. Ce emoţii să am? În viaţă cum îţi aşterni aşa dormi. Eu nu sunt microbist, am o afacere care se numeşte fotbal. Am 10 milioane de euro în cont. Dacă am emoţii cu banii ăştia în buzunar, mă bate Dumnezeu! 

Societatea mea e pe plus şi mai are şi marfă de vânzare în valoare de 50-60 de milioane de euro. Eu vreau campionatul doar pentru că aduce bani! Dacă nu aducea bani, nu mă interesa! Sau dacă nu-l vindeam pe Man, normal, da, aveam ceva emoţii, pentru că sunt om.

Cine va merita campionatul, ăla îl va lua. Poate le batem noi pe Sepsi şi Craiova, CFR pierde cu Craiova şi face egal cu Botoşani şi suntem campioni.”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele