Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Cine este cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor? Răspunsul lui Zlatan Ibrahimovic

Serie A Publicat de Emanoil Ursache pe 26 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20015751/1/ibra.jpg

Zlatan Ibrahimovic este de părere că Ronaldo Nazario este cel mai mare fotbalist din toate timpurile, în ciuda disputei care a împărţit planeta de mai bine de zece ani între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Suedezul este, de altfel, cunoscut pentru omagiile aduse legendarului atacant brazilian, dublu câştigător al Balonului de Aur, despre care a spus în repetate rânduri că este idolul său.

”Pentru mine, Ronaldo e cel mai mare din istoria fotbalului! Fără îndoială. El e fotbal! Felul în care se mişcă... 

Astăzi, fotbaliştii tineri joacă 5 minute şi sunt văzuţi drept minunaţi. Mă bucur că fac parte din şcoala veche. Reţelele de socializare au schimbat totul, iar jucătorii sunt văzuţi acum campioni chiar dacă au puţine realizări.”, a declarat Ibrahimovic pentru Discovery Channel.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele