Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Cine este Hugo Duro, surpriza Realului de pe lista pentru Champions League!

Real Madrid Publicat pe 11 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19510119/1/hugo-duro.jpg

Hugo Duro e unul din numele surprinzătoare apărute pe lista înregistrată de Real Madrid la UEFA pentru această ediţie a Ligii Campionilor.

  • Meciurile Realului din UEFA Champions League şi LaLiga se văd LIVE pe posturile LOOK SPORT

Hugo Duro are doar 20 de ani şi joacă sub formă de împrumut la echipa a doua a Realului, Castilla, însă Zidane l-a trecut pe lista UEFA ca o opţiune pentru atac, notează AS.

Duro este un jucător care aparţine de Getafe, dar la începutul acestui sezon a fost împrumutat pentru un an de Real Madrid Castilla, cu opţiune de cumpărare. Are un meci în echipa U21 a Spaniei, pentru care a şi înscris un gol, iar galacticii îi prevăd un viitor chiar în prima echipă.

Oficialii Realului se aşteaptă ca jucătorii de la echipa a doua să aibă multe şanse în acest sezon, în contextul pandemiei de coronavirus, coroborat cu faptul că trupa blanco nu a făcut niciun transfer în această vară.

Duro, tânărul de la Real comparat cu Raul

"Seamănă puţin cu Raul. E foarte modest şi munceşte mult", e caracterizarea făcută pentru cotidianul AS de apropiaţii lui Duro, care pe lângă fotbal îşi continuă şi studiile, fiind student la inginerie mecanică la Universitatea Carlos III din Getafe, oraşul său natal.

Duro (20 de ani) are 25 de meciuri pentru prima echipă a lui Getafe, iar în acest sezon va juca atât pentru Real Madrid B, cât şi sub comanda lui Zidane, la prima echipă, în speranţa că la finalul sezonului împrumutul se va transforma într-un transfer definitiv.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele