Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

Cine este Takefusa Kubo, noul puşti-minune de la Real Madrid şi cum a încercat Bayern să pună mâna pe japonez

Real Madrid Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19442323/1/tekefusa-kubo.jpg

Japonezul Takefusa Kubo (19 ani) a avut parte de un prim an peste aşteptări în LaLiga, la Mallorca, unde a evoluat sub formă de împrumut de la Real Madrid.

Tânărul mijlocaş ofensiv, care a petrecut patru ani în academia Barcelonei, între 2011 şi 2015, a fost cumpărat de Real Madrid în 2019, de la FC Tokyo, iar acum atrage atenţia multor cluburi importante din Europa.

Takefusa Kubo: format în La Masia, dorit de Bayern, dar legat de Real. Unde va juca

Bayern a încercat să-l împrumute pentru sezonul viitor, oferind în schimb 5 milioane de euro, însă Real Madrid a refuzat fermn oferta, anunţă presa din Spania.

Jucătorul de bandă a marcat patru goluri pentru Mallorca în sezonul recent încheiat şi a avut evoluţii apreciate, fiind dorit acum de mai multe formaţii.

Conform AS, Real Madrid nu vrea să-l păstreze pentru sezonul viitor, dar nici să-l lase să joace la o rivală din Europa, precum Bayern, care ulterior ar putea să facă presiuni pentru un transfer definitiv.

Real ia în calcul un nou împrumut al japonezului în LaLiga, cel mai probabil la Villarreal, formaţie care va fi antrenată de Unai Emery.  Şi Granada este o variantă pentru Takefusa Kubo, club care va evolua de asemenea în Europa League în sezonul viitor şi i-ar putea oferi japonezului şi experienţă la nivel internaţional.

Kubo vrea să joace cât mai mult şi ambele formaţii din LaLiga sunt dispuse să-i ofere suficiente minute în noul sezon.

Kubo a petrecut patru ani la Barcelona, în celebra LaMasia, însă FIFA nu i-a permis să mai reprezinte clubul catalan, după ce s-a dovedit că Barcelona a încălcat regulile internaţionale privind transferurile de jucători minori.

A revenit în Japonia în 2015 şi a continuat să impresioneze, iar în 2019, când a împlinit 18 ani, a semnat cu Real Madrid.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele