Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Cine să-l mai înţeleagă şi pe Kyrgios? Decizia atipică luată de australian în plină pandemie de COVID-19. ”Dacă există cineva care nu munceşte...”

Tenis Publicat pe 6 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19326360/1/kyrgios.jpg

Nick Kyrgios (40 ATP; Australia) a făcut un gest surprinzător şi a decis să se implice în lupta cu coronavirusul. Cunoscut mai mult pentru ieşirile necontrolate la adresa altor sportivi sau la adresa suporterilor, tenismenul a postat un mesaj pe Instagram prin intermendiul căruia le transmite celor care au nevoie de ajutor să îi scrie.

Kyrgios este dispus să le ofere mâncare celor care au probleme în această perioadă. Spune că va merge personal la ei acasă să le livreze ce au nevoie. ”Dacă există cineva care nu munceşte sau nu are un venit şi rămâne fără mâncare în aceste vremuri dificile, vă rog să nu vă culcaţi cu stomacul gol!

Nu trebuie să vă fie frică sau ruşine să îmi trimiteţi un mesaj privat. Voi fi foarte fericit să împart orice am, chiar dacă este vorba de o pungă de tăiţei, o felie de pâine sau nişte lapte. Vi le voi lăsa personal la uşă, fără îndoială!”, a scris Kyrgios, pe contul său de Instagram.

Simona Halep a ajutat cu bani spitalele din România

Simona Halep a decis să nu stea nepăsătoare în faţa celei mai mari probleme a României, coronavirusul. Sportiva noastră se implică activ şi a decis să doneze o sumă de bani, pentru a ajuta sistemului spitalicesc din Bucureşti, dar şi pe cel din Constanţa. Tenismena îi îndeamnă pe toţi românii, care pot, să ofere sprijin material medicilor şi personalului medical, care fac tot posibilul pentru ajutorarea persoanelor depistate pozitiv.

Circuitul WTA a luat şi el pauză din cauza Covid-19, iar Simona Halep nu evoluează în această perioadă. Ultima competiţie la care a luat startul jucătoarea noastră a fost cel de la Dubai, pe care l-a şi câştigat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele