Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

"Ciocnire la vârf în Grupa A!" Ce scrie Gazzetta dello Sport înainte de AS Roma - CFR Cluj

Europa League Publicat pe 3 nov 2020
mail-share icon Email




AS Roma - CFR Cluj e LIVE pe Look Sport+, joi, de la 19:55.

Clujenii au patru puncte după două partide în grupa din care mai fac parte ŢSKA Sofia şi Young Boys Berna şi merg pe Olimpico cu gândul la meciul fantastic făcut la debutul în grupele Champions League din sezonul 2008-2009, când o dublă a lui Juan Culio a adus victoria pentru ardeleni.

Gazzetta dello Sport scrie astăzi despre partida de joi, precizând că va fi o "ciocnire la vârf", între cele două formaţii care conduc Grupa A, cu câte patru puncte obţinute după primele două etape.

"Va fi a cincea confruntare între giallorossi şi clubul din România: două victorii pentru Roma, un egal şi o înfrângere în precedentele confruntări, toate meciurile fiind jucate în Champions League", scriu italienii, care avertizează că atât AS Roma, cât şi CFR s-au descurcat mai bine în deplasare în acest sezon.

Italienii amintesc şi de victoria CFR-ului cu Lazio, din sezonul trecut, dar şi faptul că oamenii lui Dan Petrescu ajung la Roma după o înfrângere în Liga 1, cu Gaz Metan.

AS Roma încearcă să rezolve calificarea în primăvara Europa League cât mai rapid, notează Gazzetta dello Sport, în condiţiile în care trupa lui Paulo Fonseca intenţionează să se concentreze pe lupta din campionat, pentru o calificare în grupele Champions League în sezonul viitor.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele