Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Ciprian Marica a pus ochii pe un fotbalist după calificarea României U21: ”A fost creierul de la mijlocul terenului!”

FCSB Publicat pe 18 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19607581/1/romania-u21-2.jpg

Darius Olaru este remarcatul lui Ciprian Marica, după remiza dintre România U21 şi Danemarca U21, scor 1-1, care a dus la a doua calificare consecutivă a ”tricolorilor mici” la un campionat european. Omul cu 25 de goluri în tricoul naţionalei României consideră că mijlocaşul de la FCSB a fost omul-cheie al lui Adrian Mutu, mintea limpede de la mijlocul terenului.

Marica nu a fost mulţumit total de prestaţia lui Ianis Hagi, despre care a spus că nu strălucit, nu a fost inspirat, nu a avut foarte multe realizări, dar a făcut un meci bun. De asemenea, fostul atacant l-a remarcat pe Valentin Costache de la CFR CLuj.

”Olaru este remarcatul din această seară. Olaru este cel care a trimis mingea în bară şi după am marcat, el a fost creierul de la mijlocul terenului, a fost omul limpede. Nu am avut foarte multe realizări cu Ianis Hagi, care nu a fost inspirat. A făcut un meci bun, dar nu unul strălucit.

L-aş remarca pe Costache pentru că a fost inspirat la ultima pasă. Trebuia să câştigăm că am fost echipa mai bună.”, a explicat Ciprian Marica, la PRO X.

În privinţa lui Ianis Hagi, Dumitru Dragomir, fostul preşedinte LPF, a avut o opinie mai pozitivă: ”Domnilor, nepricepuţii spun asta! Nu a făcut un joc grozav, dar a făcut un joc de echipă. Simbioza dintre apărare şi mijloc sau cea către înaintare a fost făcută de Hagi.”, a afirmat Dumitru Dragomir, conform ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele